Τα πλήγματα κατά του Ισραήλ θα συνεχιστούν διαμηνύει το Ιράν, ενώ παράλληλα στο κάδρο βάζει και τις ΗΠΑ.
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars πριν λίγες ώρες, επικαλούμενο υψηλόβαθμους Ιρανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, ανέφερε πως η χώρα αναμένεται να συνεχίσει αλλά και να επεκτείνει την επίθεσή της στο Ισραήλ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή.
«Η αναμέτρηση αυτή δεν θα τελειώσει με τις χθεσινοβραδινές περιορισμένες δράσεις και τα πλήγματα του Ιράν θα συνεχιστούν, και αυτή η δράση θα είναι πολύ επώδυνη και λυπηρή για τους επιτιθέμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά το πρακτορείο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσαν ότι ο πόλεμος θα «επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε όλες τις κατεχόμενες περιοχές από αυτό το (ισραηλινό) καθεστώς και αμερικανικές βάσεις στην περιοχή».
Την ίδια ώρα εντείνεται η διεθνής ανησυχία για ανάφλεξη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς το Ιράν και το Ισραήλ συνεχίζουν να στοχοθετούν η μια χώρα την άλλη και σήμερα.
Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να πλήττει το Ιράν
Την ίδια ώρα, ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του σήμερα, δηλώνει πως στοχοθέτησε δεκάδες εκτοξευτές πυραύλων εδάφους - εδάφους στο Ιράν, κατά το κύμα πληγμάτων που εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύχτας εναντίον συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας κοντά στην Τεχεράνη.
Σε ανακοίνωσή τους συγκεκριμένα, συμπλήρωσαν ότι η πολεμική τους αεροπορία «συνεχίζει να πλήττει δεκάδες εκτοξευτές πυραύλων εδάφους-εδάφους στο Ιράν».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / AFP