ΗΠΑ: Κατάσταση ομηρίας σε συναγωγή στο Τέξας

ΗΠΑ: Κατάσταση ομηρίας σε συναγωγή στο Τέξας Facebook Twitter
Πηγή: Twitter.
0

Το FBI και το τμήμα δημόσιας ασφάλειας του Τέξας συνδράμουν σε κατάσταση ομηρίας σε συναγωγή στο Κόλεϊβιλ του Τέξας, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Σαββάτου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές. 

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ η αστυνομία έχει ήδη εκκενώσει την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, η αστυνομία του Κόλεϊβιλ έγραψε στο Twitter νωρίτερα σήμερα ότι διεξάγει επιχειρήσεις SWAT (με ειδικά όπλα και τακτικές, για εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις) στο οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται η Συναγωγή Μπεθ Ισραέλ.

«Όλοι οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή απομακρύνονται. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε η αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τουλάχιστον τέσσερα άτομα βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας ενώ για την κατάσταση έχει ενημερωθεί και Λευκός Οίκος. 

Με πληροφορίες από CNN και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Απών ο βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ