Πεντάγωνο: Αυθεντικό το βίντεο με UFO που παρενοχλούν πλοία του Ναυτικού

Pentagon confirms leaked video of UFO ‘buzzing’ Navy warships is genuine Facebook Twitter
0

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο όπου, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO), πετούν κοντά σε πολεμικά πλοία ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια έχουν ληφθεί από μέλη του πληρώματός του.  

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο συλλέχθηκαν από την ειδική μονάδα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) και διέρρευσαν στον κινηματογραφιστή Jeremy Corbell. Σε ένα από τα βίντεο, του 2019, εμφανίζονται μία σειρά από αντικείμενα σε σχήμα πυραμίδας να αιωρούνται πάνω από ένα καταδρομικό του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το Mystery Wire.

Ο Corbell υποστηρίζει πως οι εικόνες έχουν ληφθεί από το USS RUSSEL. Παράλληλα αναφέρει πως επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο μετά από πληροφορίες που είχε σε συνάντηση στο Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τον ίδιο στη συνάντηση αναφέρθηκαν πολλά περιστατικά στα οποία είχαν εμπλακεί αρκετά πλοία τον Ιούλιο του 2019 και πως στην αντίληψή τους είχαν υποπέσει πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στις 14 και 15 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί  από στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και πως η UAP «έχει συμπεριλάβει τα περιστατικά αυτά στις υπό εξέλιξη έρευνές της». Η παραδοχή αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του ναυάρχου Michael Gilday, επικεφαλής των ναυτικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις οποίες δεν είχε καμία ιδέα για την προέλευση αυτών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει πέρυσι τη δημιουργία της ειδικής μονάδας με στόχο να βελτιωθεί η κατανόηση για τα μη ταυτοποιημένα εναέρια αντικείμενα και να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τη φύση τους και την προέλευση τους.

Παράλληλα πρέπει να εντοπίσει, αν αναλύσει και να καταγράψει εκείνα που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια. Σχετική αναφορά αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τον Ιούνιο. 
 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ