Πεντάγωνο: Αυθεντικό το βίντεο με UFO που παρενοχλούν πλοία του Ναυτικού

Pentagon confirms leaked video of UFO ‘buzzing’ Navy warships is genuine Facebook Twitter
0

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο όπου, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO), πετούν κοντά σε πολεμικά πλοία ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια έχουν ληφθεί από μέλη του πληρώματός του.  

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο συλλέχθηκαν από την ειδική μονάδα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) και διέρρευσαν στον κινηματογραφιστή Jeremy Corbell. Σε ένα από τα βίντεο, του 2019, εμφανίζονται μία σειρά από αντικείμενα σε σχήμα πυραμίδας να αιωρούνται πάνω από ένα καταδρομικό του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το Mystery Wire.

Ο Corbell υποστηρίζει πως οι εικόνες έχουν ληφθεί από το USS RUSSEL. Παράλληλα αναφέρει πως επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο μετά από πληροφορίες που είχε σε συνάντηση στο Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τον ίδιο στη συνάντηση αναφέρθηκαν πολλά περιστατικά στα οποία είχαν εμπλακεί αρκετά πλοία τον Ιούλιο του 2019 και πως στην αντίληψή τους είχαν υποπέσει πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στις 14 και 15 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί  από στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και πως η UAP «έχει συμπεριλάβει τα περιστατικά αυτά στις υπό εξέλιξη έρευνές της». Η παραδοχή αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του ναυάρχου Michael Gilday, επικεφαλής των ναυτικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις οποίες δεν είχε καμία ιδέα για την προέλευση αυτών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει πέρυσι τη δημιουργία της ειδικής μονάδας με στόχο να βελτιωθεί η κατανόηση για τα μη ταυτοποιημένα εναέρια αντικείμενα και να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τη φύση τους και την προέλευση τους.

Παράλληλα πρέπει να εντοπίσει, αν αναλύσει και να καταγράψει εκείνα που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια. Σχετική αναφορά αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τον Ιούνιο. 
 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

Διεθνή / Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

«Τα αποθέματά μας θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του πληθυσμού για περίπου τρεις μήνες, αλλά παραμένουν εκτός της Γάζας», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Διεθνή / Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Ο Νικολάς Μαδούρο έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις ακριβείς προθέσεις της Ουάσιγκτον
LIFO NEWSROOM
Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Διεθνή / Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Ο Μασκ αντέδρασε οργισμένα στις αιχμές της Oates, αποκαλώντας τις «ψεύτικες» και τη συγγραφέα «κακεντρεχή», ενώ υποβάθμισε και το έργο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - «Beast Land»: Ο MrBeast εγκαινίασε θεματικό πάρκο στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή / «Beast Land»: Ο MrBeast εγκαινίασε θεματικό πάρκο στη Σαουδική Αραβία

Η κίνηση εντάσσεται στη Vision 2030 του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που στοχεύει στη διαφοροποίηση της οικονομίας από το πετρέλαιο και στον πλήρη μετασχηματισμό της σαουδαραβικής κοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: O πραγματικός λόγος πίσω από την απόφαση να εγκαταλείψει το Royal Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: O πραγματικός λόγος πίσω από την απόφαση να εγκαταλείψει το Royal Lodge

Τι είναι αυτό που πραγματικά τον έπεισε να εγκαταλείψει επιτέλους το Royal Lodge, την ώρα που υπήρχαν πολλαπλές οικογενειακές και πολιτικές πιέσεις και ο ίδιος θεωρούσε ότι μια δημόσια αποχώρηση θα μπορούσε να εκληφθεί ως παραδοχή ενοχής
LIFO NEWSROOM