Ινδία: Νεαρός έγινε viral τρέχοντας μέσα στη νύχτα - Θέλει να καταταγεί κάποτε στον στρατό της χώρας

Ινδία: Νεαρός έγινε viral τρέχοντας στη μέση της νύχτας με όνειρο να μπει στον στρατό της χώρας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Βίντεο με έναν 19χρονος νεαρό από την Ινδία, έχει γίνει viral καθώς τον δείχνει να τρέχει στο δρόμο φεύγοντας από τη δουλειά του, με σκοπό να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση για να μπει μια μέρα στον στρατό. 

Το βίντεο γυρίστηκε από τον Βίνοντ Κάπρι ο οποίος μέσα από το αμάξι του προσφέρθηκε να πάρει τον 19χρονο Πραντίπ Μέχρα προκείμενου να μην τρέχει. Ωστόσο, ο νεαρός απέρριψε την προσφορά, λέγοντας ότι τρέχει περίπου 10 χιλιόμετρα κάθε βράδυ για να κρατηθεί σε φόρμα και να ενταχθεί στον Ινδικό Στρατό.

Το βίντεο, που ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής, έχει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

Ο Μέχρα βρέθηκε να τρέχει το Σάββατο μετά από μια νυχτερινή βάρδια σε ένα κατάστημα McDonald's στην πόλη Νόιντα στα περίχωρα του Νέου Δελχί. Όταν τον είδε ο οδηγός να τρέχει με το σακίδιό του, υπέθεσε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Όμως ο Μέχρα, όπως φάνηκε, έτρεχε για να πετύχει τον στόχο του απαντώντας, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο και χωρίς να σταματήσει ότι «θα επηρεαστεί η ρουτίνα μου αν έρθω μαζί σου». 

Λίγο μετά ο Κάπρι τον ρωτά γιατί δεν τρέχει το πρωί με τον νεαρό να απαντά ότι πρέπει να ξυπνήσει νωρίς και να μαγειρέψει πριν φύγει για τη δουλειά. Οι γονείς του, όπως λέει, ζουν στα βόρεια της χώρας με τον πατέρα να φροντίζει τη μητέρα του η οποία είναι άρρωστη. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ