Ινδία: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση της ανιψιάς του

Ινδία: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση της ανιψιάς του Facebook Twitter
0

Ένας Ινδός δημοσιογράφος πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι από τους άντρες, του οποίους κατηγόρησε πως παρενόχλησαν σεξουαλικά την ανιψιά του, σύμφωνα με τις αρχές. 

Ο 35χρονος Vikram Joshi εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη -δυο ημέρες αφότου πυροβολήθηκε στην πόλη Γκαζιαμπάντ του Ούταρ Πραντές. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη εννέα αντρών σχετικά με την επίθεση. 

Ο αδερφός του δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως η αστυνομία απέτυχε να ερευνήσει την καταγγελία του Joshi και αυτό επέτρεψε στους άντρες να σχεδιάσουν την «εκδικητική επίθεσή» τους. 

Η επίθεση, που καταγράφηκε σε κάμερες κλειστού κυκλώματος, έχει πυροδοτήσει οργή στους συναδέλφους του 35χρονου αλλά και δημοσιογράφους σε όλη τη χώρα. 

Ινδία: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση της ανιψιάς του Facebook Twitter
Ινδία: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση της ανιψιάς του Facebook Twitter

Βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως δείχνει μια ομάδα αντρών να σταματούν με τη βία την δίκυκλη μηχανή του 35χρονου και στην συνέχεια να τον ξυλοκοπούν πριν τον πυροβολήσουν. 

Η κόρη του, που ήταν μαζί του, φαίνεται να κάθεται δίπλα του, ενώ την ίδια στιγμή τους προσπερνούν περαστικοί και αυτοκίνητα.

 

Αρκετοί δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο για να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας αποζημίωση για την οικογένεια του δολοφονημένου άντρα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Η κυβέρνηση αποδέχθηκε το αίτημα και υποσχέθηκε επίσης εργασία σε έναν από τους συγγενείς του 35χρονου δημοσιογράφου.


Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM