Η Τζιλ Μπάιντεν επιστρέφει στην τάξη, προκειμένου να διδάξει πλέον με φυσική παρουσία σε κολέγιο, έπειτα από ένα εξάμηνο τηλεκπαίδευσης. 

 

Από την επόμενη εβδομάδα η Πρώτη Κυρία θα διδάσκει ξανά από κοντά τους μαθητές της, σε κολέγιο έξω από την Ουάσινγκτον. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα ξεκινήσει να διδάσκει για το νέο εξάμηνο την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφερε εκπρόσωπος της Τζιλ Μπάιντεν σε email προς το Γαλλικό Πρακτορείο. 

 

Η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν θα διδάσκει τις Τρίτες και τις Πέμπτες στο Northern Virginia Community College, για 13 εβδομάδες, σύμφωνα με την Washington Post. Ξεκίνησε να διδάσκει εκεί την εποχή που ο σύζυγός της ήταν αντιπρόεδρος, υπό τον Μπαράκ Ομπάμα. 

 

Ποτέ έως τώρα Πρώτη Κυρία δεν είχε συνεχίσει να εργάζεται, πέρα από τα καθήκοντα του ρόλου της στον Λευκό Οίκο. Όμως, η Τζιλ Μπάιντεν είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα συνεχίσει να διδάσκει. Εξάλλου, στο παρελθόν είχε γίνει και η μόνη Δεύτερη Κυρία των ΗΠΑ που συνέχισε την επαγγελματική καριέρα της, όσο ο σύζυγός της ήταν αντιπρόεδρος.