Η Στόρμι Ντάνιελς ξεσπά: Φυλακίστε τον Τραμπ τώρα

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεσπά: Φυλακίστε τον Τραμπ τώρα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Στόρμι Ντάνιελς «απαίτησε» να φυλακιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ «τώρα», στις πρώτες της δημόσιες δηλώσεις μετά την κατάθεσή της στη δίκη κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου.

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε κάποια κοινωνική εργασία που θα εργάζεται για τους λιγότερο τυχερούς, ή να είναι ο εθελοντής σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών», δήλωσε η 45χρονη Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror. Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, η οποία πληρώθηκε 130.000 δολάρια ως «νομικά έξοδα» για τη σιωπή της σχετικά με τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, προειδοποίησε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος είναι «εντελώς εκτός πραγματικότητας».

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά την  καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της.

«Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο εκφοβιστικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που βγήκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελαν να βγουν και να αποδείξουν, όπως είπα, ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα. Μπορεί ο Τραμπ να είναι ένοχος, αλλά εγώ πρέπει να ζήσω με την κληρονομιά», είπε η Στόρμι Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Η Ντάνιελς δήλωσε πως εξακολουθεί να κρύβεται γιατί φοβάται για την ασφάλειά της. «Για μένα δεν θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία. Ο Τραμπ μπορεί να αποδείχθηκε ένοχος, αλλά εγώ θα έχω να ζήσω με τη ρετσινιά» σχολίασε, σημειώνοντας πως και οι ένορκοι θα φοβούνται για την ασφάλειά τους. Είπε πως δεν ξέρει ποια θα ήταν η σωστή ποινή για τον μεγιστάνα, αλλά θα πρέπει να είναι μια ποινή «που θα τον σημαδέψει προσωπικά».

Η απόφαση για την ποινή του Τραμπ θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM
Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Διεθνή / Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Η ποινική υπόθεση κατά του Μαδούρο είναι εξαιρετικά περίπλοκη από νομικής άποψης - Ως εκ τούτου, η υπεράσπισή του ενδέχεται να επιχειρήσει διάφορους τρόπους να ανατρέψει την υπόθεση πριν φτάσει σε δίκη
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ριψοκίνδυνες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Διεθνή / Διαδηλώσεις στο Ιράν: Οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Σύμφωνα με στοιχεία μίας οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο αριθμός των νεκρών στις διαδηλώσεις έχει ξεπεράσει τους 35, ενώ περισσότεροι από 1.200 έχουν συλληφθεί
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Διεθνή / Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Η συμφωνία δείχνει ότι η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανταποκρίνεται στο αίτημα του Τραμπ να ανοίξει τις αγορές της στις αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, διαφορετικά θα διακινδυνεύσει περαιτέρω στρατιωτική επέμβαση
THE LIFO TEAM