Η Σερ αποσύρει την αίτηση κηδεμονίας για τον γιο της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν

Η Σερ αποσύρει την αίτηση κηδεμονίας για τον γιο της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν Facebook Twitter
Cher/ Φωτ.: Getty
0

Η Σερ δεν θα επιδιώξει πλέον να αναλάβει την κηδεμονία του γιου της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν.

Εννέα μήνες μετά την αίτηση της θρυλικής τραγουδίστριας, Σερ, για την κηδεμονία του γιου της, επικαλούμενη τα προβλήματα του με ουσίες, το περιοδικό PEOPLE επιβεβαιώνει ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ιδιωτική συμφωνία.

«Υπερασπιστήκαμε με επιτυχία τον Ελάιτζα, με αποτέλεσμα η Σερ να αποσύρει οικειοθελώς την αίτησή της. Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στα μέρη να επικεντρωθούν στη θεραπεία και στην αναδόμηση του οικογενειακού τους δεσμού, μια διαδικασία που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης και συνεχίζεται μέχρι σήμερα», αναφέρει δήλωση που μοιράστηκε στο PEOPLE από τους δικηγόρους του Όλμαν, Άβι Λέβι και Στίβεν Μπρούμερ, από το δικηγορικό γραφείο Cage & Miles, LLP.

Παρόλο που ούτε ο Όλμαν, 48 ετών, ούτε η Σερ εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει ότι η δικηγόρος του μουσικού, Γκαμπριέλ Βιντάλ, δήλωσε πως «το ζήτημα επιλύθηκε ιδιωτικά» και ότι η Σερ επιθυμεί να αποσύρει την αίτησή της χωρίς προδικαστική απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλει νέα αίτηση, αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και αποκτήθηκαν από το PEOPLE, η Σερ ισχυρίστηκε ότι η κηδεμονία ήταν «επείγουσα για να προστατεύσει την περιουσία του Ελάιτζα από απώλεια ή βλάβη» λόγω της «αδυναμίας του να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών ψυχικών προβλημάτων και ζητημάτων εξάρτησης από ουσίες».

Η Σερ υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγος του Όλμαν, Μαριάντζελα Κινγκ, δεν ήταν κατάλληλη να είναι κηδεμόνας του επειδή «η ταραχώδης σχέση τους έχει σημαδευτεί από έναν κύκλο εθισμού και κρίσεων ψυχικής υγείας».

Επιπλέον, επιχειρηματολόγησε ότι «οποιαδήποτε χρήματα κατανεμηθούν στον Ελάιτζα θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να φροντίσει τον εαυτό του και θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο».

Η τραγουδίστρια κατέθεσε τα έγγραφα κηδεμονίας στα τέλη Δεκεμβρίου και αργότερα ζήτησε προσωρινή κηδεμονία στις αρχές Ιανουαρίου, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από τον δικαστή, καθώς η νομική ομάδα του Όλμαν δεν είχε επαρκή χρόνο για να εξετάσει όλα τα έγγραφα.

Μετά την υποβολή δεύτερου αιτήματος για προσωρινή κηδεμονία αργότερα τον ίδιο μήνα, το αίτημα απορρίφθηκε ξανά, με τον δικαστή να κρίνει ότι ο Όλμαν είχε αποδείξει πως «διαχειριζόταν τα οικονομικά του» και «είχε διαμέρισμα», και ότι «παρέμεινε καθαρός» μετά από «πολλαπλές εξετάσεις για ουσίες».

Η Σερ και ο Όλμαν παρακολούθησαν ιδιωτική συνεδρία διαμεσολάβησης τον Μάιο, κατά την οποία συμφώνησαν να «παγώσουν όλες τις νομικές διαδικασίες και τις σχετικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων όλων των διαδικασιών ανακάλυψης και των αιτήσεων, για να επιτρέψουν στα μέρη να συνεχίσουν να εργάζονται μαζί ιδιωτικά και εμπιστευτικά για την επίλυση του ζητήματος».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Διεθνή / Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Παρά τη στρατηγική σημασία του, ο πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στο νησί παραμένει ανέπαφος, καθώς μια επίθεση θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή στις αγορές πετρελαίου και σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Ζελένσκι σε Τραμπ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πίεση στη Ρωσία, όχι σε εμένα»

Ο ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο Politico, μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα του, τους Ευρωπαίους συμμάχους του, αλλά και την ελπίδα που έχει πως οι Αμερικανοί θα τον βοηθήσουν να τερματιστεί ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM