Η πριγκίπισσα Άννα επέστρεψε στα καθήκοντα της μετά από 3 εβδομάδες

Μετά από 3 εβδομάδες η πριγκίπισσα Άννα επέστρεψε στα καθήκοντα της Facebook Twitter
Πριγκίπισσα Άννα, φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Η μικρότερη αδερφή του βασιλιά Καρόλου, πριγκίπισσα Άννα επέστρεψε την Παρασκευή στα επίσημα καθήκοντά της μετά τον τραυματισμό που είχε από άλογο. 

Σχεδόν τρεις εβδομάδες αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί με διάσειση η πριγκίπισσα Άννα ανάρρωσε. 

Η 73χρονη Άννα, η μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, έμεινε πέντε νύχτες στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της, στις 23 Ιουνίου. Αναγκάστηκε έτσι να αναβάλει τις υποχρεώσεις της, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα ταξίδι στον Καναδά. 

Σήμερα ωστόσο, η πριγκίπισσα, που συχνά χαρακτηρίζεται «το σκληρότερα εργαζόμενο μέλος» της βασιλικής οικογένειας, επέστρεψε στο καθήκοντά της και παρακολούθησε έναν ιππικό αγώνα για άτομα με αναπηρία, στο Γκλόστερ, στη δυτική Αγγλία. 

Η πριγκίπισσα, που αγαπάει τα άλογα και συμμετείχε ως αμαζόνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Riding for the Disabled Association, που οργανώνει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, από το 1986. 

Η Άννα τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ περπατούσε στο κτήμα του Γκάτκομπ Παρκ, όπου βρίσκεται το σπίτι της. Πιστεύεται ότι η διάσειση προκλήθηκε από χτύπημα αλόγου, με τα πόδια ή με το κεφάλι, ωστόσο μια πηγή των ανακτόρων είπε ότι η ίδια δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM