Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: «Τη λατρεύω. Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ»

Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ Facebook Twitter
Instagram
0

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ» λέει η ερμηνεύτρια Pink, σε συνέντευξή της τονίζοντας ότι εύχεται να μπορούσε να της είχε σταθεί περισσότερο όταν διένυε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μπρίτνεΐ Σπιαρς, όπως εξομολογήθηκε της άφησε «λύπη».

«Ένιωσα θλιμμένη που τότε δεν ήξερα - την ίδια μέρα, τις πρώτες μέρες - δεν ήξερα. Eίμαι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα μπορούσα να την προσεγγίσω. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να την πλησιάσω περισσότερο» είπε.

«Δεν μου αρέσει να νιώθω αβοήθητη ή ανίσχυρη, και ούτε καν μπορώ να φανταστώ πώς αισθανόταν. Θα μπορούσε να έχει κάποια υποστήριξη. Τα μέσα ενημέρωσης την τσάκισαν και οι παπαράτσι είναι αλήτες. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να την είχα πλησιάσει και να την αγκαλιάσω».

Η Pink μίλησε πρόσφατα στο PEOPLE για τις περιπτώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Κριστίνα Αγκιλέρα λέγοντας ότι ήταν άδικο αυτό που συνέβη και όπως τους συμπεριφέρθηκαν τα media. «Κανείς από εμάς δεν το ήθελε αυτό».

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ. Συνήθιζε να κουβαλάει το άλμπουμ μου» είπε η Pink και εγώ σκεφτόμουν «Φίλε, είμαι πανκ του δρόμου, απλά σκέιτμπορντ τίποτα άλλο. Αυτό όμως, δεν πρέπει να σημαίνει ότι είμαι αντι-Μπρίτνεϊ. Δεν θέλω να πολεμήσω με κανέναν».

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου είπε ποτέ μουσικό στέλεχος ήταν ότι αυτή η μουσική βιομηχανία είναι τόσο μεγάλη, που όλοι μπορούν να κερδίσουν ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Νομίζω ότι το περάσαμε αυτό. Τώρα νομίζω ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα» είπε.

Η ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χαρακτήρισε υποκριτικά τα δύο τελευταία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΚΗ FACEBOOK

Διεθνή / Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Άρχισε η δίκη «σταθμός» - Έδωσε την ίδια απάντηση πάνω από 12 φορές

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM