Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: «Τη λατρεύω. Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ»

Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ Facebook Twitter
Instagram
0

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ» λέει η ερμηνεύτρια Pink, σε συνέντευξή της τονίζοντας ότι εύχεται να μπορούσε να της είχε σταθεί περισσότερο όταν διένυε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μπρίτνεΐ Σπιαρς, όπως εξομολογήθηκε της άφησε «λύπη».

«Ένιωσα θλιμμένη που τότε δεν ήξερα - την ίδια μέρα, τις πρώτες μέρες - δεν ήξερα. Eίμαι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα μπορούσα να την προσεγγίσω. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να την πλησιάσω περισσότερο» είπε.

«Δεν μου αρέσει να νιώθω αβοήθητη ή ανίσχυρη, και ούτε καν μπορώ να φανταστώ πώς αισθανόταν. Θα μπορούσε να έχει κάποια υποστήριξη. Τα μέσα ενημέρωσης την τσάκισαν και οι παπαράτσι είναι αλήτες. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να την είχα πλησιάσει και να την αγκαλιάσω».

Η Pink μίλησε πρόσφατα στο PEOPLE για τις περιπτώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Κριστίνα Αγκιλέρα λέγοντας ότι ήταν άδικο αυτό που συνέβη και όπως τους συμπεριφέρθηκαν τα media. «Κανείς από εμάς δεν το ήθελε αυτό».

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ. Συνήθιζε να κουβαλάει το άλμπουμ μου» είπε η Pink και εγώ σκεφτόμουν «Φίλε, είμαι πανκ του δρόμου, απλά σκέιτμπορντ τίποτα άλλο. Αυτό όμως, δεν πρέπει να σημαίνει ότι είμαι αντι-Μπρίτνεϊ. Δεν θέλω να πολεμήσω με κανέναν».

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου είπε ποτέ μουσικό στέλεχος ήταν ότι αυτή η μουσική βιομηχανία είναι τόσο μεγάλη, που όλοι μπορούν να κερδίσουν ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Νομίζω ότι το περάσαμε αυτό. Τώρα νομίζω ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα» είπε.

Η ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χαρακτήρισε υποκριτικά τα δύο τελευταία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM