Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: «Τη λατρεύω. Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ»

Η Pink στηρίζει Μπρίτνεϊ: Αισθάνθηκα λύπη όταν είδα το ντοκιμαντέρ Facebook Twitter
Instagram
0

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ» λέει η ερμηνεύτρια Pink, σε συνέντευξή της τονίζοντας ότι εύχεται να μπορούσε να της είχε σταθεί περισσότερο όταν διένυε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μπρίτνεΐ Σπιαρς, όπως εξομολογήθηκε της άφησε «λύπη».

«Ένιωσα θλιμμένη που τότε δεν ήξερα - την ίδια μέρα, τις πρώτες μέρες - δεν ήξερα. Eίμαι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα μπορούσα να την προσεγγίσω. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να την πλησιάσω περισσότερο» είπε.

«Δεν μου αρέσει να νιώθω αβοήθητη ή ανίσχυρη, και ούτε καν μπορώ να φανταστώ πώς αισθανόταν. Θα μπορούσε να έχει κάποια υποστήριξη. Τα μέσα ενημέρωσης την τσάκισαν και οι παπαράτσι είναι αλήτες. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να την είχα πλησιάσει και να την αγκαλιάσω».

Η Pink μίλησε πρόσφατα στο PEOPLE για τις περιπτώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Κριστίνα Αγκιλέρα λέγοντας ότι ήταν άδικο αυτό που συνέβη και όπως τους συμπεριφέρθηκαν τα media. «Κανείς από εμάς δεν το ήθελε αυτό».

«Λατρεύω τη Μπρίτνεϊ. Συνήθιζε να κουβαλάει το άλμπουμ μου» είπε η Pink και εγώ σκεφτόμουν «Φίλε, είμαι πανκ του δρόμου, απλά σκέιτμπορντ τίποτα άλλο. Αυτό όμως, δεν πρέπει να σημαίνει ότι είμαι αντι-Μπρίτνεϊ. Δεν θέλω να πολεμήσω με κανέναν».

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου είπε ποτέ μουσικό στέλεχος ήταν ότι αυτή η μουσική βιομηχανία είναι τόσο μεγάλη, που όλοι μπορούν να κερδίσουν ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Νομίζω ότι το περάσαμε αυτό. Τώρα νομίζω ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα» είπε.

Η ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χαρακτήρισε υποκριτικά τα δύο τελευταία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM