Η Μέριλ Στριπ άνοιξε «τρύπα σε μέγεθος αυτοκινήτου στον φράχτη» για να γλιτώσει από τις φωτιές

Η Μέριλ Στριπ άνοιξε «τρύπα σε μέγεθος αυτοκινήτου στον φράχτη» για να γλιτώσει από τις φωτιές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μέριλ Στριπ βρίσκεται ανάμεσα στις διασημότητες του Χόλιγουντ, που επηρέασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες.

Την 8η Ιανουαρίου, η η ηθοποιός έλαβε εντολή εκκένωσης του σπιτιού της από τις αρχές. Την προσπάθειά της να γλιτώσει από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της, περιέγραψε ο ανιψιός της, Έιμπ Στριπ.

Με ένα άρθρο στο New York Magazine, ο Έιμπ περιέγραψε ότι η 75χρονη θεία του, αναγκάστηκε να ανοίξει μια αρκετά μεγάλη τρύπα στον φράχτη της για να περάσει ένα αυτοκίνητο.

Αυτό συνέβη, μία ημέρα αφότου άρχισαν να μαίνονται πολλαπλά μέτωπα σε όλο το Λος Άντζελες.

«Εντολές εκκένωσης στάλθηκαν σε όλη την πόλη. Η θεία μου, Μέριλ Στριπ, έλαβε εντολή εκκένωσης στις 8 Ιανουαρίου, αλλά όταν προσπάθησε να φύγει, ανακάλυψε ότι ένα μεγάλο δέντρο είχε πέσει στο δρόμο της, μπλοκάροντας τη μοναδική της έξοδο. Αποφασισμένη να τα καταφέρει, δανείστηκε κοπτικό καλωδίων από έναν γείτονα, άνοιξε μια τρύπα σε μέγεθος αυτοκινήτου στον φράχτη που μοιραζόταν με τους γείτονες από την άλλη πλευρά και πέρασε μέσα από την αυλή τους για να ξεφύγει».

Με πληροφορίες από People
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM