Η Lizzo ποζάρει τυλιγμένη (κυριολεκτικά) με Balenciaga αλά Κιμ Καρντάσιαν στο Elle UK

Η Lizzo ποζάρει τυλιγμένη (κυριολεκτικά) με Balenciaga αλά Κιμ Καρντάσιαν στο Elle UK Facebook Twitter
0

Η Lizzo παραδέχθηκε ότι «πέρασε χρόνια νιώθοντας ντροπή» και μίλησε για την σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να «αισθανθεί άξια να βρίσκεται σε αυτό το μέρος».

Η 34χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της «Special» στις 15 Ιουλίου, φωτογραφήθηκε τυλιγμένη με ταινία Balenciaga για το εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Elle, κάτι που θύμισε εμμέσως την Κιμ Καρντάσιαν που επιλέγει φανατικά το συγκεκριμένο brand.

Στη συνέντευξη για το τεύχος Σεπτεμβρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήθελε να κάνει έναν δίσκο, που βγαίνοντας από το lockdown, ο κόσμος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως «soundtrack επιβίωσης».

«Πέρασα χρόνια ντροπής. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να νιώσω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτό το μέρος. Για να νιώσω άξια να είμαι μια υπολογίσιμη δύναμη», είπε.

Τα κομμάτια του νέου άλμπουμ περιλαμβάνουν τα τραγούδια «Special» και «2 Be Loved (Am I Ready)», μαζί με τα ήδη κυκλοφορημένα «About Damn Time» και «Grrrls».

Η Lizzo είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Grrrls, αφότου πυροδότησε αντιδράσεις για τη χρήση ενός «υποτιμητικού» για ΑμεΑ στίχου.

«Ήταν δύσκολο για μένα να βρω νόημα, ούσα entertainer, ενώ οι άνθρωποι πέθαιναν με υψηλό ρυθμό», είπε για την ηχογράφηση του άλμπουμ κατά τη διάρκεια του lockdown του 2020.

«Έπρεπε να θυμάμαι ότι, όταν βγούμε από το lockdown, ο κόσμος θα βγαίνει από την κατάθλιψη. Και το τέλος του lockdown δεν σημαίνει το τέλος των αγώνων τους για την ψυχική υγεία. Ήθελα, λοιπόν, να φτιάξω μουσική που οι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως soundtrack για να επιβιώσουν. Αυτό ήταν το κίνητρο για το άλμπουμ», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά τα απίστευτα τραγούδια δίνουν στον κόσμο τη γλώσσα για να εκφραστούν και να απελευθερωθούν μετά από όλα όσα έχουν βιώσει», κατέληξε.

Το εξώφυλλο του περιοδικού δείχνει την τραγουδίστρια τυλιγμένη σφιχτά με κίτρινη ταινία και το όνομα του οίκου μόδας Balenciaga τυπωμένο με μαύρα γράμματα.

Η Lizzo, η οποία είναι γνωστή για την προώθηση του body positivity στη μουσική της, μίλησε επίσης για τη σχέση της με τα social media, λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι «πολύ υγιής».

«Νομίζω ότι έχω μια πολύ υγιή σχέση με τον τρόπο που βλέπω τον ψηφιακό κόσμο. Γεννήθηκα πριν υπάρξει παντού, πριν γίνει επίσημη πηγή ειδήσεων και υποχρεωτική ή αναγκαία για την καριέρα σου. Μεγάλωσα ακριβώς πριν μπορέσει να σε παρενοχλήσει στα σχολεία και να σε εκφοβίσει στην τάξη. Απλώς έχασα αυτό το σημείο», τόνισε.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που μετρά σχεδόν 13 εκατομμύρια followers στο Instagram και 27 εκατομμύρια followers στο TikTok, πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι τα social media, τα social media χρειάζονται εμένα. Τα social media κυριολεκτικά χρειάζονται ανθρώπους για να λειτουργήσουν».

Και συνέχισε: «Δεν έχω πλέον ανάγκη να μπαίνω στο ίντερνετ και να νιώθω καλύτερα για πράγματα. Έχω ψυχολόγο. Έχω κολλητούς φίλους. Έχω μια καταπληκτική ομάδα γύρω μου στην οποία μπορώ να μιλήσω. Έχω αγάπη».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικοινωνία Τραμπ με Ευρωπαίους ηγέτες ενόψει της σημερινής επικοινωνίας του με τον Πούτιν για την Ουκρανία

Διεθνή / Επικοινωνία Τραμπ με Ευρωπαίους ηγέτες ενόψει της σημερινής επικοινωνίας του με τον Πούτιν για την Ουκρανία

Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς και Μελόνι συζήτησαν το βράδυ της Κυριακής με τον Αμερικανό πρόεδρο - μεταξύ άλλων - και για την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

Διεθνή / Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

«Προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη νίκη μας, να νικήσουμε τη Χαμάς και να απελευθερώσουμε τους ομήρους, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο του λιμού» δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Διεθνή / Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Δημοσιογράφος περιοδικών που λάμβανε πρόσκληση περιγράφει τι συνέβαινε στα διάσημα πάρτι με τους βιασμούς και τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Διεθνή / Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Το κόμμα Chega κατέγραψε ρεκόρ 22% στις εκλογές στην Πορτογαλία, ενώ η κεντροδεξιά νίκησε χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Παραίτηση του ηγέτη των Σοσιαλιστών
LIFO NEWSROOM
Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Διεθνή / Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Ο Τραμπ καλεί τον Πούτιν για την ειρήνη στην Ουκρανία. Ποια είναι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών, τι ζητά το Κίεβο και πώς απαντά η Μόσχα με επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.
LIFO NEWSROOM