Η Κόρτνεϊ Κοξ πρώτη φορά υποψήφια για Emmy στα «Φιλαράκια»- Δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σειράς

Τα «Φιλαράκια»: Η Κόρτνεϊ Κοξ για πρώτη φορά υποψήφια για Emmy Facebook Twitter
Instagram
0

Σχεδόν δύο δεκαετίες αφού έκλεισε ο κύκλος για τα Φιλαράκια, η Κόρτνεϊ Κοξ επιτέλους κερδίζει την πρώτη της υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

To Reunion κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για την Emmy  και μία εξ αυτών ήταν για την Κοξ, την μοναδική από τους πρωταγωνιστές που δεν είχε προταθεί ποτέ επί μία δεκαετία, που σάρωνε η σειρά.

Από το 1994 ως το 2004 που παιζόταν τα Φιλαράκια, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Μάθιου Πέρι, η Λίσα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ αλλα και ο σκηνοθέτης Μπεν Γουίνστον με τους δημιουργούς Κέβιν Μπράιτ, Κάουφμαν και Κρέιν είχαν όλοι υπάρξει ως υποψήφιοι.

Αλλά ποτέ η Κόξ. Χρειάστηκε ωστόσο να περάσουν σχεδόν τρεις δεκαετίες και η Κόρτνεϊ Κοξ τα κατάφερε καθώς είναι μεταξύ των παραγωγών του Reunion, που κέρδισαν υποψηφιότητα για βραβείο Emmy

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας προβολής της σειράς, τα Φιλαράκια έλαβαν 62 συνολικά υποψηφιότητες για Emmy.

Πέντε από αυτές ήταν για την Άνιστον. Μεταξύ αυτών, δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού Β΄ Ρόλου για κωμωδία (το 2000 και το 2001). Στη συνέχεια το 2002, το 2003 και το 2004, βρέθηκε στην κατηγορία της Καλύτερης ερμηνείας Α΄ γυναικείου ρόλου σε κωμωδία. Και το 2002 κέρδισε.

Ο Ματ Λε Μπλακ υπήρξε υποψήφιος για 3 Εmmy ως καλύτερος κωμικός ηθοποιός το 2002, 2003 και 2004. Ο Πέρι υπήρξε υποψήφιος το 2002 για καλύτερος κωμικός ηθοποιός και ο Σουίμερ έλαβε υποψηφιότητα για Β΄ ανδρικό ρόλο σε κωμωδία το 1995.

H Κούντροου έχει υπάρξει έξι φορές υποψήφια, το 1995, 1997, 1998 (οπότε και κέρδισε), το 1999, 2000 και 2001 για καλύτερο Β' γυναικείο ρόλο σε κωμωδία.

Μόλις τον περασμένο μήνα στην εκπομπή Sirius XM του Χάουαρντ Στερν, η Κοξ είχε πει ότι ενώ ήταν χαρούμενη για όλους τους άλλους συμπρωταγωνιστές της, ήταν στενοχωρημένη όμως, που η ίδια δεν ήταν ποτέ υποψήφια.

Το πολυαναμενόμενο «Friends: The Reunion» κυκλοφόρησε από το HBO Max τον Μάιο και έτυχε ανάμεικτων συναισθημάτων από τους θεατές αν και το παρακολούθησαν εκατομμύρια ανά τον κόσμο.

Με πληροφορίες του Variety/Hoolywwod Reporter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM