Η KLM ακυρώνει πάνω από 50 πτήσεις/μέρα λόγω συνωστισμού στο αεροδρόμιο Σίπχολ

Η KLM ακυρώνει πάνω από 50 πτήσεις/μέρα λόγω συνωστισμού στο αεροδρόμιο Σίπχολ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H KLM ακύρωσε πάνω από 50 πτήσεις για κάθε μέρα από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα, λόγω του συνωστισμού που επικρατεί στο αεροδρόμιο του Σίπχολ.

Οι ακυρώσεις οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι η Δευτέρα είναι ημέρα εθνικής γιορτής για την χώρα.

Οι επιβάτες των πτήσεων αυτών, που ακυρώνονται, έχουν μετακινηθεί σε άλλες πτήσεις, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία της Air France-KLM.

«Η KLM επίσης διαθέτει ελεύθερες θέσεις σε συγκεκριμένες πτήσεις, ούτως ώστε οι επιβάτες που δεν θα εξυπηρετηθούν λόγω του συνωστισμού στο αεροδρόμιο, να μπορούν ακόμα να πετάξουν σε μία μεταγενέστερη ώρα» πρόσθεσε η εταιρεία.

Το αεροδρόμιο του Σίπχολ στο Άμστερνταμ είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο της Ευρώπης, ωστόσο το πρόβλημα προέκυψε καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό ασφαλείας.

Νωρίτερα, αυτή την εβδομάδα, η διοίκηση του αεροδρομίου συμφώνησε να αυξήσει τους μισθούς μέσα στο καλοκαίρι και να προσλάβει επιπλέον προσωπικό.

Σε μία απόπειρα να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού, η διοίκηση του αεροδρομίου σύστησε στους επιβάτες να μην φτάνουν στο σημείο περισσότερες από 4 ώρες πριν την επιβίβαση.

Με πληροφορ;iες του Reuters
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM