Η Κιμ Καρντάσιαν αποχαιρετά το 2022 κι επαναφέρει την belfie: «Looking back at '22»

Η Κιμ Καρντάσιαν αποχαιρετά το 2022 κι επαναφέρει την belfie: «Looking back at '22» Facebook Twitter
Φωτ.:@kimkardashian/Instagram
0

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι έτοιμη να επαναφέρει τις «belfie» το 2023.

Η 42χρονη σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου επιδεικνύει τα διάσημα οπίσθιά της, φορώντας ένα ασημένιο μπικίνι για να γιορτάσει το τέλος του έτους.

«Κοιτάζοντας πίσω το '22», έγραψε στη λεζάντα της belfie φωτογραφίας της- κοινώς «bottom selfie», δηλαδή σέλφι όπου φαίνονται τα οπίσθια και συνήθως ποστάρουν γυναίκες σελέμπριτι στα social media.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία σε έναν τροπικό παράδεισο, όπου με το κινητό της τραβά φωτογραφία τον εαυτό της από την αντανάκλαση του παραθύρου πίσω της.

Η φωτογραφία μοιάζει να είναι βγει στην ίδια τοποθεσία όπου είχε τραβήξει μια σειρά από σέξι πόζες στην παραλία, με ένα διάφανο μικροσκοπικό λευκό μπικίνι νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Συμβουλή ζωής- κάντε το», σχολίασε.

Η Κιμ Καρντάιαν, που πρόσφατα οριστικοποίησε το διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ, δημοσιεύει πολύ συχνά σέξι πόζες της με μαγιό και εσώρουχα, μπερδεύοντας ταυτόχρονα τους πρώην της με τα like που κάνει σε αινιγματικές φράσεις στα social media.

Νωρίτερα μες στο μήνα, έκανε like σε μια ανάρτηση σχετικά με την εύρεση του «σωστού ατόμου», λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος βγαίνει τώρα με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι. 

«Το σωστό άτομο θα σου δείξει ότι δεν ζητούσες καν πολλά», έγραφε το απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό @thirdeyethoughts στο Instagram.

Και όταν η Kardashian δεν κάνει like σε σχετικές αναρτήσεις για σχέσεις, δημοσιεύει η ίδια τις ατάκες.

«Αν ρισκάρεις τα πάντα για την αγάπη και δεν πετύχει, δεν υπάρχει αποτυχία, γιατί όλες οι ιστορίες αγάπης είναι, στην πραγματικότητα, ιστορίες ηρώων», έγραψε τον περασμένο μήνα.

Το απόσπασμα από το Everyday Hero Manifesto του Ρόμπιν Σάρμα συνέχιζε: «Η επιλογή του συντρόφου είναι μία από τις κύριες πηγές επιτυχίας (ή αποτυχίας), χαράς (ή δυστυχίας) και ηρεμίας (ή ανησυχίας)».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΣΑΝΑΕ ΤΑΚΑΙΤΣΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Διεθνή / Ιαπωνία: Με την πρωθυπουργό μπροστά, οι βουλεύτριες καταγγέλουν ανισότητα στις τουαλέτες 

Σύμφωνα με το αίτημα, κοντά στην κεντρική αίθουσα της ολομέλειας υπάρχει μόνο μία γυναικεία τουαλέτα με δύο θαλάμους, τη στιγμή που στην Κάτω Βουλή έχουν εκλεγεί 73 γυναίκες
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM