Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε σπάνια παιδική φωτογραφία της- Καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο

Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε σπάνια παιδική φωτογραφία της- Καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους. Φωτ.: EPA/Matt Porteous
0

Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια φωτογραφία της όταν ήταν μικρή, την οποία τράβηξε η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον- και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας για την προώθηση της σημασίας των πρώτων χρόνων της ζωής ενός παιδιού, δημοσίευσε στο Instagram του Royal Foundation Centre for Early Childhood μια φωτογραφία της μωρό να πιάνει στοργικά το πρόσωπο του πατέρα της, Μάικλ Μίντλετον.

«Τα πρόσωπα είναι το καλύτερο παιχνίδι ενός μωρού», έγραψε στην ανάρτηση.  «Την Τρίτη εγκαινιάσαμε το #ShapingUs για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής μας στη διαμόρφωση της υπόλοιπης ζωής μας», συνεχίζει η λεζάντα.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε όλοι σας να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας, τις οικογένειές σας, τους συναδέλφους σας και τις κοινότητές σας μιλώντας για τα πρώτα παιδικά σας χρόνια και για το πώς αυτά διαμόρφωσαν τη ζωή σας», προσθέτει. 

Η 41χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ κάλεσε επίσης άλλους να μοιραστούν φωτογραφίες τους ηλικίας μεταξύ 0 και 5 ετών για να τραβήξουν την προσοχή στην εκστρατεία της Shaping Us, που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τα προσωπικά της οικογενειακά άλμπουμ από την παιδική της ηλικία. Για την Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όταν ήταν μωρό μαζί με τη μητέρα της.

Η Κάρολ Μίντλετον, 68 ετών, έχει επίσης μοιραστεί στιγμιότυπα από τα νεότερα χρόνια της Κέιτ, μεταξύ άλλων μιας φωτογραφίας που ανέβασε στη σελίδα της επιχείρησής της, Party Piece, στο Instagram το 2022.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM