Η Χίλαρι Κλίντον γίνεται παραγωγός τηλεοπτικής εκπομπής

Η Χίλαρι Κλίντον γίνεται παραγωγός τηλεοπτικής εκπομπής Facebook Twitter
0

Η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ώστε να μεταφέρουν στην τηλεόραση ένα βιβλίο για την ιστορία του γυναικείου κινήματος. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ώστε να φέρουμε στην τηλεόραση το βιβλίο "Η Ώρα των Γυναικών"». 

Πρόκειται για βιβλίο της συγγραφέως Ελέιν Βάις που θέμα έχει την καθιέρωση του δικαιώματος ψήφου για τις γυναίκες στις ΗΠΑ.

«Αναφέρεται στις γυναίκες που αγωνίστηκαν για τη χειραφέτηση σχεδόν 100 χρόνια πριν. Είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω να ειπωθούν οι ιστορίες τους», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον στο Twitter.

H εταιρία παραγωγής του Σπίλμπεργκ ανακοίνωσε πως η Κλίντον θα είναι μια από τους τέσσερις βασικούς παράγωγους της εκπομπής, η οποία πρόκειται να προβληθεί είτε στην καλωδιακή τηλεόραση είτε σε κάποιο διαδικτυακό τηλεοπτικό δίκτυο.

To συγκεκριμένο ιστορικό βιβλίο αναφέρεται στους αγώνες για την καθιέρωση του δικαιώματος ψήφου των γυναικών στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1920.

Η Κλίντον το χαρακτήρισε «ένα συναρπαστικό βιβλίο αλλά και μια πηγή έμπνευσης για όλους, νέους και ηλικιωμένους, άντρες και γυναίκες, σε αυτές τις δύσκολες εποχές». 

Με πληροφορίες από Reuters 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM
O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ