Η Έμιλι Μπλαντ απολογήθηκε για ανάρμοστο σχόλιο που έκανε για σερβιτόρα πριν από 11 χρόνια

Η Έμιλι Μπλαντ ζήτησε συγνώμη για ανάρμοστο σχόλιο της για σερβιτόρα πριν από 12 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ ζήτησε συγνώμη για το πώς χαρακτήρισε μία σερβιτόρα σε συνέντευξή της το 2012.

Το βίντεο από την συνέντευξη της Έμιλι Μπλαντ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και η ηθοποιός ζήτησε έστω και με 11 χρόνια καθυστέρηση συγνώμη. Στο βίντεο από το The Jonathan Ross Show, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2012, η Έμιλι Μπλαντ είπε ότι μια σερβιτόρα ήταν «τεράστια».

Το βίντεο κοινοποιήθηκε ξανά στα social media αυτή την εβδομάδα, με κάποιους να την επικρίνουν ότι είναι «χονδροφοβική».

Η ίδια δήλωσε έκτοτε ότι αισθάνεται αποστροφή για τα λόγια που είπε σημειώνοντας ότι αυτό που είπε «κάτι τόσο αναίσθητο». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Έμιλι Μπλαντ θυμήθηκε ότι έκανε την ταινία Looper στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξήγησε τι είχε γίνει.

Είχε επισκεφθεί ένα υποκατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων Chili's, και ο παρουσιαστής της εκπομπής Jonathan Ross είπε πως: «Αν πάτε στο Chili's, θα δείτε γιατί τόσοι πολλοί από τους Αμερικανούς φίλους μας είναι τεράστιοι». Τότε η Έμιλι Μπλαντ απάντησε πως «λοιπόν, η κοπέλα που με σέρβιρε ήταν τεράστια. Νομίζω ότι έπαιρνε δωρεάν γεύματα στο Chili's.».

Ωστόσο η Έμιλι Μπλαντ εξέδωσε μία δήλωση χθες μέσω του περιοδικού People, ζητώντας συγνώμη για τo σχόλιό της.

«Πρέπει να μιλήσω γιατί μου έπεσε το σαγόνι βλέποντας ξανά αυτό το βίντεο που έγινε πριν από 12 χρόνια», είπε σε μια δήλωση στο περιοδικό People.

«Αισθάνομαι απέχθεια που είπα κάτι τόσο αναίσθητο, βλαβερό και άσχετο με οποιαδήποτε ιστορία προσπαθούσα να πω σε ένα talk show. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως κάποια που δεν θα σκεφτόταν να στενοχωρήσει ποτέ κανέναν, οπότε ό,τι με έκανε να πω κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή, δεν με αναγνωρίζω, ούτε (αντικατοπτρίζει) ό,τι υποστηρίζω. Και όμως συνέβη, και το είπα και λυπάμαι πολύ για την όποια στενοχώρια προκάλεσα. Ήμουν αρκετά μεγάλη για να γνωρίζω καλύτερα» είπε η Έμιλι Μπλαντ.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδια στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία – Αυτόχθονες εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο του ΟΗΕ

Διεθνή / Επεισόδια στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία – Αυτόχθονες εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο του ΟΗΕ

Η φετινή διάσκεψη είναι η πρώτη μετά από τρία χρόνια που πραγματοποιείται σε χώρα όπου ενθαρρύνονται οι ειρηνικές διαδηλώσεις και η συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ εξετάζει πάγωμα ομοσπονδιακής χρηματοδότησης στη Νέα Υόρκη μετά τη νίκη Μαμντάνι

Διεθνή / Ο Τραμπ εξετάζει πάγωμα ομοσπονδιακής χρηματοδότησης στη Νέα Υόρκη μετά τη νίκη Μαμντάνι

Η Νέα Υόρκη λαμβάνει περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, ποσό που αντιστοιχεί στο 8,3% του δημοτικού προϋπολογισμού και αφορά κυρίως προγράμματα παιδείας, στέγασης και κοινωνικής πρόνοιας
LIFO NEWSROOM
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Τι σηματοδοτεί η άφιξη του μεγαλύτερου αεροπλανοφόρου στον κόσμο στη Λατινική Αμερική

Το αεροπλανοφόρο, το πιο προηγμένο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, μεταφέρει μεταξύ άλλων τέσσερις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και συνοδεύεται από τρία πυραυλοφόρα αντιτορπιλικά
LIFO NEWSROOM