Η Έμιλι Μπλαντ απολογήθηκε για ανάρμοστο σχόλιο που έκανε για σερβιτόρα πριν από 11 χρόνια

Η Έμιλι Μπλαντ ζήτησε συγνώμη για ανάρμοστο σχόλιο της για σερβιτόρα πριν από 12 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ ζήτησε συγνώμη για το πώς χαρακτήρισε μία σερβιτόρα σε συνέντευξή της το 2012.

Το βίντεο από την συνέντευξη της Έμιλι Μπλαντ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και η ηθοποιός ζήτησε έστω και με 11 χρόνια καθυστέρηση συγνώμη. Στο βίντεο από το The Jonathan Ross Show, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2012, η Έμιλι Μπλαντ είπε ότι μια σερβιτόρα ήταν «τεράστια».

Το βίντεο κοινοποιήθηκε ξανά στα social media αυτή την εβδομάδα, με κάποιους να την επικρίνουν ότι είναι «χονδροφοβική».

Η ίδια δήλωσε έκτοτε ότι αισθάνεται αποστροφή για τα λόγια που είπε σημειώνοντας ότι αυτό που είπε «κάτι τόσο αναίσθητο». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Έμιλι Μπλαντ θυμήθηκε ότι έκανε την ταινία Looper στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξήγησε τι είχε γίνει.

Είχε επισκεφθεί ένα υποκατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων Chili's, και ο παρουσιαστής της εκπομπής Jonathan Ross είπε πως: «Αν πάτε στο Chili's, θα δείτε γιατί τόσοι πολλοί από τους Αμερικανούς φίλους μας είναι τεράστιοι». Τότε η Έμιλι Μπλαντ απάντησε πως «λοιπόν, η κοπέλα που με σέρβιρε ήταν τεράστια. Νομίζω ότι έπαιρνε δωρεάν γεύματα στο Chili's.».

Ωστόσο η Έμιλι Μπλαντ εξέδωσε μία δήλωση χθες μέσω του περιοδικού People, ζητώντας συγνώμη για τo σχόλιό της.

«Πρέπει να μιλήσω γιατί μου έπεσε το σαγόνι βλέποντας ξανά αυτό το βίντεο που έγινε πριν από 12 χρόνια», είπε σε μια δήλωση στο περιοδικό People.

«Αισθάνομαι απέχθεια που είπα κάτι τόσο αναίσθητο, βλαβερό και άσχετο με οποιαδήποτε ιστορία προσπαθούσα να πω σε ένα talk show. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως κάποια που δεν θα σκεφτόταν να στενοχωρήσει ποτέ κανέναν, οπότε ό,τι με έκανε να πω κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή, δεν με αναγνωρίζω, ούτε (αντικατοπτρίζει) ό,τι υποστηρίζω. Και όμως συνέβη, και το είπα και λυπάμαι πολύ για την όποια στενοχώρια προκάλεσα. Ήμουν αρκετά μεγάλη για να γνωρίζω καλύτερα» είπε η Έμιλι Μπλαντ.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM