Η Ελλάδα, ο πιο «family friendly» προορισμός για όλες τις γενιές, λέει αμερικανικός εκδοτικός όμιλος

Η Ελλάδα, ο πιο «family friendly» προορισμός για όλες τις γενιές, λέει αμερικανικός εκδοτικός όμιλος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pixabay.com
0

Η Ελλάδα είναι ο πιο «family friendly» ταξιδιωτικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με την ψηφοφορία αναγνωστών αμερικανικού εκδοτικού ομίλου.

Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους επισκέπτες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Για δεύτερη χρονιά, κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην κατηγορία «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός για όλες τις γενιές» (Best Family-Friendly MultiGen Destination) στο πλαίσιο των έβδομων βραβείων Wherever Awards, που διοργανώνει ο αμερικανικός εκδοτικός όμιλος FX Express Publications.

«Η Ελλάδα προσφέρει απίστευτη ταξιδιωτική εμπειρία»

Οι κορυφαίοι στις επιμέρους κατηγορίες των βραβείων αναδεικνύονται κάθε φορά μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του ηλεκτρονικού περιοδικού whereverfamily.com, που αποτελεί παράλληλη έκδοση του περιοδικού Global Traveler και εξειδικεύεται στις οικογενειακές διακοπές, προτείνοντας ευρύ φάσμα προορισμών, καταλυμάτων, τουριστικών πρακτορείων και εταιρειών κρουαζιέρας σε ολόκληρο τον κόσμο ανεξάρτητα από την απόσταση, το μεταφορικό μέσο και το κόστος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, οι αναγνώστες του site επέλεξαν στη συγκεκριμένη κατηγορία την Ελλάδα, καθώς «εκτίμησαν τις προσπάθειες της χώρας ώστε να προσφέρει μια απίστευτη ταξιδιωτική εμπειρία».

Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο The Lotos Club της Νέας Υόρκης και το ελληνικό βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής προϊστάμενος της υπηρεσίας ΕΟΤ Βόρειας Αμερικής, Γιάννης Πλεξουσάκης.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατί οι ΗΠΑ αποφάσισαν να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο στον 94χρονο πρώην πρόεδρο της Κούβας;

Οι ΗΠΑ απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο και άλλα αδικήματα στον Ραούλ Κάστρο, για τον φερόμενο ρόλο του στην κατάρριψη δύο πολιτικών αεροσκαφών Κουβανών εξορίστων το 1996
THE LIFO TEAM