Η Ελλάδα, ο πιο «family friendly» προορισμός για όλες τις γενιές, λέει αμερικανικός εκδοτικός όμιλος

Η Ελλάδα, ο πιο «family friendly» προορισμός για όλες τις γενιές, λέει αμερικανικός εκδοτικός όμιλος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pixabay.com
0

Η Ελλάδα είναι ο πιο «family friendly» ταξιδιωτικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με την ψηφοφορία αναγνωστών αμερικανικού εκδοτικού ομίλου.

Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους επισκέπτες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Για δεύτερη χρονιά, κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην κατηγορία «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός για όλες τις γενιές» (Best Family-Friendly MultiGen Destination) στο πλαίσιο των έβδομων βραβείων Wherever Awards, που διοργανώνει ο αμερικανικός εκδοτικός όμιλος FX Express Publications.

«Η Ελλάδα προσφέρει απίστευτη ταξιδιωτική εμπειρία»

Οι κορυφαίοι στις επιμέρους κατηγορίες των βραβείων αναδεικνύονται κάθε φορά μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του ηλεκτρονικού περιοδικού whereverfamily.com, που αποτελεί παράλληλη έκδοση του περιοδικού Global Traveler και εξειδικεύεται στις οικογενειακές διακοπές, προτείνοντας ευρύ φάσμα προορισμών, καταλυμάτων, τουριστικών πρακτορείων και εταιρειών κρουαζιέρας σε ολόκληρο τον κόσμο ανεξάρτητα από την απόσταση, το μεταφορικό μέσο και το κόστος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, οι αναγνώστες του site επέλεξαν στη συγκεκριμένη κατηγορία την Ελλάδα, καθώς «εκτίμησαν τις προσπάθειες της χώρας ώστε να προσφέρει μια απίστευτη ταξιδιωτική εμπειρία».

Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο The Lotos Club της Νέας Υόρκης και το ελληνικό βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής προϊστάμενος της υπηρεσίας ΕΟΤ Βόρειας Αμερικής, Γιάννης Πλεξουσάκης.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM