Η Έλεν Ντε Τζένερις έβγαλε «αράχνη» στο πλατό, η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε τρέχοντας

Η Έλεν Ντε Τζένερις έβγαλε «αράχνη» στο πλατό, η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε τρέχοντας Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Κιμ Καρντάσιαν φοβάται τις αράχνες. Και είναι ένας φόβος που δεν έχει καμία διάθεση να αντιμετωπίσει για να τον ξεπεράσει. Για αυτό έφυγε… τρέχοντας από το πλατό της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια εμφάνισε μια «αράχνη»- που στο τέλος αποκάλυψε ότι δεν ήταν αληθινή. Και μόνο που το άκουσε, η Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να κοιτά γύρω της έντρομη και όταν είδε το κουτί σηκώθηκε από τη θέση της και στο τέλος απομακρύνθηκε τρέχοντας. 

«Δεν θέλω να σε τρομάξω, θέλω να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις κάτι...», άρχισε να λέει η Έλεν Ντε Τζένερις, αλλά η Καρντάσιαν κατάλαβε ότι η κουβέντα έπαιρνε τροπή που δεν θα της άρεσε καθόλου. 

«Όχι, όχι, όχι», αντέδρασε αμέσως και άρχισε ανήσυχη να κοιτάζει γύρω της. «Φοβάσαι τις αράχνες...», συνέχισε η παρουσιάστρια και η καλεσμένη της απάντησε «Όχι, δεν θα μου το κάνεις αυτό, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ». 

Η διαβεβαίωση ότι η αράχνη δεν ήταν ελεύθερη δεν την καθησύχασε ιδιαίτερα. Όταν η Ντε Τζένερις γύρισε για να πιάσει το κουτί, η Καρντάσιαν σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να της λέει ότι δεν την ενδιαφέρει να ξεπεράσει τον φόβο της. 

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η Ντε Τζένερις έπιασε την «αράχνη» και έκανε ότι την πετάει, με αποτέλεσμα η Καρντάσιαν να απομακρυνθεί τρέχοντας και ουρλιάζοντας. 

Δείτε στο στιγμιότυπο στο 1:26 του βίντεο

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM