Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit Facebook Twitter
0

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο κείμενο νέου νομοσχεδίου για την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

 

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Αγγλίας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι πρέπει να λάβει την έγκριση του κοινοβουλίου για την επίκληση του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, καταφέροντας ένα πλήγμα στα σχέδια της πρωθυπουργού για την έναρξη της διαδικασίας του διαζυγίου μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.

 

Οι συνεργάτες της βρετανίδας πρωθυπουργού δηλώνουν ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της απόφασης του Ανωτέρου Δικαστηρίου της Αγγλίας, όμως έχουν αποφύγει να διευκρινίσουν αν οι υπουργοί συντάσσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουν στο κοινοβούλιο, αν χάσουν αυτή τη μάχη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM