Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit Facebook Twitter
0

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο κείμενο νέου νομοσχεδίου για την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

 

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Αγγλίας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι πρέπει να λάβει την έγκριση του κοινοβουλίου για την επίκληση του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, καταφέροντας ένα πλήγμα στα σχέδια της πρωθυπουργού για την έναρξη της διαδικασίας του διαζυγίου μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.

 

Οι συνεργάτες της βρετανίδας πρωθυπουργού δηλώνουν ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της απόφασης του Ανωτέρου Δικαστηρίου της Αγγλίας, όμως έχουν αποφύγει να διευκρινίσουν αν οι υπουργοί συντάσσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουν στο κοινοβούλιο, αν χάσουν αυτή τη μάχη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM