Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο ν/σ για το Brexit Facebook Twitter
0

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει το πρώτο κείμενο νέου νομοσχεδίου για την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

 

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Αγγλίας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι πρέπει να λάβει την έγκριση του κοινοβουλίου για την επίκληση του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, καταφέροντας ένα πλήγμα στα σχέδια της πρωθυπουργού για την έναρξη της διαδικασίας του διαζυγίου μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.

 

Οι συνεργάτες της βρετανίδας πρωθυπουργού δηλώνουν ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της απόφασης του Ανωτέρου Δικαστηρίου της Αγγλίας, όμως έχουν αποφύγει να διευκρινίσουν αν οι υπουργοί συντάσσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουν στο κοινοβούλιο, αν χάσουν αυτή τη μάχη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM