Η Μπίλι Έλις μίλησε για την περίπλοκη σχέση της με τα social media, σε συνέντευξη με τον Stormzy, που είπε ότι απομακρύνθηκε εντελώς από όλα. 

 

Η 19χρονη ποπ σταρ, που μετρά 90.4 εκατομμύρια followers στο Instagram, είπε στον 28χρονο Βρετανό ράπερ, ότι νιώθει διχασμένη για το αν πρέπει να μοιράζεται την προσωπική της ζωή με τους φανς της, καθώς πολλοί μπορεί να αναζητούν στήριξη σε εκείνη. 

 

«Έχω διχαστεί», είπε. «Δεν θέλω πάντα να λέω στον κόσμο προσωπικές λεπτομέρειες για την ζωή μου, δεν θέλω βασικά να ξέρουν τα πάντα για μένα, αλλά την ίδια στιγμή, θέλω να μπορούν να αισθάνονται ότι τους βλέπω αν έχουν βιώσει ίδια πράγματα με μένα», πρόσθεσε. 

 

Και συνέχισε: «Θέλω να βοηθήσω. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι εντάξει, πως όλοι περνάνε το ίδιο. Μπορείς να μιλήσεις για όσους δεν έχουν φωνή». 

 

 

Ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχουν οπωσδήποτε στιγμές που δεν θέλει να αποκαλύπτει τα πάντα. «Αλλά είναι αντιφατικό γιατί μερικές φορές μπορεί επίσης να μην θες να μιλήσεις γι' αυτό. Είναι δύσκολη ευθύνη επειδή επίσης δεν είναι ευθύνη μου. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», σημείωσε. 

 

Αν και λέει ότι υπάρχουν πλευρές του ίντερνετ που της αρέσουν, όπως τα memes, ακόμη «προσπαθεί να βγάλει άκρη», ειδικά όσο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να μην διαβάζει πράγματα που την αφορούν. 

 

«Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να ξεφύγω από τον εαυτό μου. Είμαι παντού. Λυπάμαι πολύ για όσους με μισούν επειδή ούτε εκείνοι μπορούν να με αποφύγουν», λέει στη συνέντευξη.

 

«Αλλά δεν θέλω να διαβάζω πως η Μπίλι Έλις έκανε αυτό ή εκείνο από κάποιον που δεν έχει ιδέα για μένα. Θέλω απλώς να κάνω μουσική. Είμαι ένα τυχαίο κορίτσι που της αρέσει να τραγουδά. Δεν είναι τόσο βαθύ. Απλώς ακούστε τη μουσική και βγάλτε τον σκασμό για την ζωή μου», κατέληξε.