Η «απάντηση» της Beyonce στην εφορία- Για τις οφειλές 2,7 εκατ.$

Η «απάντηση» της Beyonce στην εφορία- Για τις οφειλές 2,7 εκατ.$ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Beyonce αμφισβητεί τον ισχυρισμό της εφορίας των ΗΠΑ πως οφείλει σχεδόν 2,7 εκατομμύρια δολάρια, σε απλήρωτους φόρους και πρόστιμα. 

Πριν από λίγο καιρό, η εφορία έστειλε ειδοποιητήριο στην Beyonce, σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια οφείλει 2,69 εκατομμύρια δολάρια, από το 2018 και το 2019. 

Το ποσό αυτό αφορά απλήρωτους φόρους ύψους 805.850 δολ. το 2018, 1.442.747 δολ. το 2019 και επιπλέον πρόστιμα ύψους 449.719 δολαρίων, σύμφωνα με τις αμερικανικές φορολογικές αρχές. 

Σύμφωνα με το People, η Beyonce προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Με αίτηση που κατέθεσε, ζητά να γίνει δίκη στο Λος Άντζελες. «Συνεργαζόμαστε με την εφορία και αναμένουμε ότι το ζήτημα θα επιλυθεί σύντομα», δήλωσε στο People ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Μάικλ Κόεν. 

Οι δικηγόροι της Beyonce υποστηρίζουν πως τουλάχιστον τα 868.766 από το συνολικό ποσό δόθηκαν σε δωρεές το 2018 και για αυτό θα έπρεπε να υπάρξει έκπτωση φόρου. Η περιουσία της Beyonce- η οποία έχει κερδίσει τα περισσότερα Grammy- υπολογιζόταν σε 450 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, σύμφωνα με το Forbes.  

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της- Renaissance World Tour- σε λίγες ημέρες. Η αρχή θα γίνει στις 10 Μαΐου στη Στοκχόλμη και έως τις 28 Ιουνίου θα κάνει συναυλίες στην Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στις ΗΠΑ, από τις 12 Ιουλίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM