Φαν της Μπιγιονσέ θα ταξιδέψουν ακόμη και από τη Βραζιλία στη Γερμανία, για να την δουν

Μπιγιονσε Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Πόσο μακριά θα έφτανε κάποιος για να δει την Μπιγιονσέ; Κάποιοι από τους πιο ένθερμους φαν της ήδη ετοιμάζονται για υπερατλαντικά ταξίδια, προκειμένου να μην χάσουν μια από τις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της σταρ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε το Renaissance World Tour, την πρώτη περιοδεία της από το 2016 και αμέσως προκλήθηκε φρενίτιδα για τα εισιτήρια. 

Στα μέλη του επίσημου fan club της Μπιγιονσέ, όπως και σε κατόχους συγκεκριμένων πιστωτικών καρτών, δόθηκε η ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια προτού αυτά διατεθούν προς πώληση. 

Όμως, το Tickermaster προειδοποίησε πως στη διαδικασία των εγγραφών η ζήτηση ήδη ξεπερνούσε κατά 800% και πλέον τα διαθέσιμα εισιτήρια σε αρκετές πόλεις. Έτσι, κάποιοι από τους θαυμαστές της Μπιγιονσέ σκέφτηκαν να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για κάποιο άλλο σταθμό της περιοδείας της, σε άλλη χώρα. 

Η Τζάνι Νασιμέντο, μια 29χρονη δασκάλα στη Βραζιλία, έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την Μπιγιονσέ το 2013, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αποφάσισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψει να ξαναγίνει αυτό. 

Έτσι, ξόδεψε 850 ευρώ για τα εισιτήρια, προκειμένου να δει την αγαπημένη της καλλιτέχνιδα στη Φρανκφούρτη, στις 24 Ιουνίου. 

«Θα το έκανα ξανά αν χρειαζόταν, γιατί είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε. Αν και ποτέ δεν έχει ταξιδέψει εκτός Βραζιλίας «τώρα θα περάσω δύο ηπείρους για να φτάσω σε μια χώρα της οποίας τη γλώσσα δεν μιλάω». 

Από τις ΗΠΑ στην Πολωνία για την Μπιγιονσέ

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η Μπρι Χάρπερ, που ζει στο Λος Άντζελες, όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρει εισιτήρια για μια από τις συναυλίες της Μπιγιονσέ στη Βόρεια Αμερική. 

Μέσω του TikTok διαπίστωσε ότι τα εισιτήρια για συναυλίες σε ευρωπαϊκές πόλεις ήταν πιο φτηνά- ακόμη και κατά εκατοντάδες δολάρια- σε σύγκριση με εμφανίσεις της σταρ στις ΗΠΑ. 

Έτσι, βρήκε εισιτήριο για τη συναυλία της στη Βαρσοβία και αγόρασε δύο έναντι 475 δολαρίων. Αν και έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Ευρώπη, δεν έχει πάει ποτέ στην Πολωνία. «Αυτό δεν με τρομάζει. Μια φορά ζούμε, πάμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η περιοδεία της Μπιγιονσέ θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου στη Στοκχόλμη και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, προτού συνεχίσει το τουρ της στη Βόρεια Αμερική, τον Ιούλιο. 

Με πληροφορίες από NYT

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM