Η αμήχανη στιγμή που ο σκύλος του Μακρόν σηκώνει το πόδι και ουρεί μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Η αμήχανη στιγμή που ο σκύλος του Μακρόν σηκώνει το πόδι και ουρεί μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων Facebook Twitter
2

Ο δύο ετών Νemo, o σκύλος του γάλλου πρόεδρου Εμανουέλ Μακρόν, προκάλεσε αμηχανία αλλά και γέλιο όταν αποφάσισε να ανακουφιστεί την ώρα που οι κάμερες κατέγραφαν μια συνάντηση μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Στόχος του ήταν ένα διακοσμητικό τζάκι στο εντυπωσιακό γραφείο του Μακρόν ο οποίος εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με υπουργούς.

Στο βίντεο για το κανάλι TF1, τρεις υπουργοί βρίσκονται στο περίτεχνο γραφείο μιλώντας στον πρόεδρο σχετικά με κάποια επένδυση στην πόλη, όταν ο Nemo εμφανίζεται πίσω τους και σηκώνει το πόδι του για να ουρήσει.

Ο Μακρόν και οι υπουργοί ακούν το θόρυβο και κοιτάζουν γελώντας μέχρι να τελειώσει ο σκύλος. «Αναρωτήθηκα τι ήταν αυτός ο θόρυβος», λέει η υπουργός Brune Poirson, η οποία μιλούσε όταν άρχισε να ανακουφίζεται ο σκύλος.

«Αυτό συμβαίνει συχνά;» ρωτά ο Julien Denormandie, βοηθός του προέδρου και ο Μακρόν αστειεύεται λέγοντας πως αυτοί φταίνε που προκάλεσαν την περίεργη συμπεριφορά του σκυλιού.

 
Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM