Hurriyet: Η Τουρκία βγάζει το γεωτρύπανο «Abdulhamid Han» στη Μεσόγειο τις επόμενες μέρες

Hurriyet: Η Τουρκία βγάζει το γεωτρύπανο «Abdulhamid Han» στη Μεσόγειο τις επόμενες μέρες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/STR
0

Η Τουρκία ετοιμάζεται να βγάλει το γεωτρύπανο «Abdulhamid Han» στη Μεσόγειο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, επικαλούμενη δηλώσεις που έκανε Τούρκος αξιωματούχος.

Ο Μελίχ Χαν Μπιλγκόν, γενικός διευθυντής της Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO), δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής για την Ενέργεια στην Τουρκία ότι το γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο να εργαστεί ξανά στη Μεσόγειο.

«Συνεχίζουμε να ψάχνουμε σε κάθε γωνιά της Γαλάζιας Πατρίδας. Εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των σχεδίων» είπε, εξηγώντας πως θα βγει και πάλι μετά τις εργασίες συντήρησης, που οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους.

«Οι προετοιμασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν. Θα αγκυροβολήσει και πάλι τις επόμενες ημέρες. Ο νέος τους σταθμός υπηρεσίας προβλέπεται να είναι η Μεσόγειος» δήλωσε.

«Στην πραγματικότητα έχουμε σχεδιάσει βήμα προς βήμα, εβδομάδα προς εβδομάδα, πού και τι θα κάνουμε, και εκτελούμε τις απαιτήσεις αυτού του σχεδίου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM