H Grimes αποκάλυψε ότι έχει δύο παιδιά με τον Έλον Μασκ- Απέκτησαν και μία κόρη

H Grimes αποκάλυψε ότι έχει δύο παιδιά με τον Έλον Μασκ- Απέκτησαν και μία κόρη Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

H Grimes και ο Έλον Μασκ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, κάτι που αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο Vanity Fair, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. 

Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει και είναι ξανά μαζί αλλά ζει χωριστά, είχε ήδη αποκτήσει τον X Æ A-12, τον γιο τους που είναι 22 μηνών. Όμως, τον Δεκέμβριο του 2021 η οικογένεια μεγάλωσε, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 33χρονη υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο Ντέβιν Γκόρντον στο σπίτι της, για τη συνέντευξη. Κάποια στιγμή, εκείνος άκουσε ένα βρέφος να κλαίει, από το πάνω πάτωμα. Όταν έπειτα από λίγο ακούστηκαν ξανά κλάματα- και αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για δύο παιδιά- ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Grimes και εκείνη τελικά του αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει και μια κόρη με τον Έλον Μασκ. 

Και αυτή τη φορά το ζευγάρι πρωτοτύπησε με το όνομα. Μετά τον πρωτότοκο X Æ A-12, το πλήρες όνομα της κόρης τους είναι Exa Dark Sideræl Musk, αλλά τη φωνάζουν «Y», σύμφωνα με την Grimes. 

Επίσης, η τραγουδίστρια και ο ιδρυτής της Tesla- που χώρισαν πέρυσι έπειτα από σχέση τριών χρόνων- είναι ξανά μαζί, δήλωσε η Grimes.  

«Δεν υπάρχει λέξη για αυτό. Πιθανότατα θα αναφερόμουν σε εκείνον ως “ο σύντροφός μου”, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί. Ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια. Είμαστε καλύτεροι φίλοι. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο διαρκώς… Απλά, έχουμε τα δικά μας πράγματα να συμβαίνουν και δεν περιμένω από τους άλλους να το καταλάβουν», περιέγραψε. 

Δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί. «Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι. Απλά έχουμε ανάγκη να είμαστε ελεύθεροι», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. «Πάντα θέλαμε τουλάχιστον 3 ή 4», δήλωσε η Grimes.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM