H Γερμανία πιέζει το Λονδίνο να «τρέξει» τις διαπραγματεύσεις για το Brexit

H Γερμανία πιέζει το Λονδίνο να «τρέξει» τις διαπραγματεύσεις για το Brexit Facebook Twitter
1

«Χρειάζεται επειγόντως πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, δήλωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, σχολιάζοντας σχετική δήλωση του επικεφαλής διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μέχρι στιγμής εξέλιξη της συζήτησης.


«Ο χρόνος τρέχει και χρειάζεται μεγαλύτερη πρόοδος. Είναι κατανοητό ο κ. Μπαρνιέ να τονίζει πόσο επείγον είναι για την Βρετανία να ενεργήσει εγκαίρως, να καταθέσει προτάσεις», εάν πρόκειται, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στην Σύνοδο του Δεκεμβρίου να υπάρχουν κάποια πρώτα αποτελέσματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ. Τόνισε ωστόσο ότι η γερμανική κυβέρνηση ενδιαφέρεται πρωτίστως οι συνομιλίες να συνεχιστούν με εποικοδομητικό τρόπο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM