Γερμανία: Αυξήθηκε απρόσμενα ο αριθμός των ανέργων στη χώρα

Γερμανία: Αυξήθηκε απρόσμενα ο αριθμός των ανέργων στη χώρα Facebook Twitter
0

Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία αυξήθηκε απρόσμενα τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή υπηρεσία εργασίας.

 

Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 7.000 στα 2,547 εκατ. σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, σύμφωνα με τα στοιχεία. Οικονομολόγοι σε έρευνα του Reuters ανέμεναν ο αριθμός τους να μειωθεί κατά 10.000. Πρόκειται για την πρώτη αύξηση από τον Μάρτιο του 2016.

 

«Ο θετικός αντίκτυπος από ένα ασυνήθιστα ήπιο χειμώνα που είχε οδηγήσει σε ανάκαμψη την άνοιξη αντισταθμίστηκε», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση.

 

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το ποσοστό της ανεργίας ήταν αμετάβλητο στο 5,7%, το χαμηλότερο από την επανένωση της Γερμανίας το 1990, συμβαδίζοντας με τις προβλέψεις του Reuters. Βάσει των μη προσαρμοσμένων στοιχείων, ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 25.000 τον Ιούνιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM