Γερμανία: 21χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο κατά κέντρου προσφύγων τραυματίζοντας ένα 5χρονο κοριτσάκι

Γερμανία: 21χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο κατά κέντρου προσφύγων τραυματίζοντας ένα 5χρονο κοριτσάκι Facebook Twitter
0

Ένας 21χρονος Γερμανός από το Λίνγκεν στα βορειοδυτικά της χώρας πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον ενός κέντρου φιλοξενίας προσφύγων με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ένα 5χρονο κοριτσάκι από την ΠΓΔΜ και ένας 18χρονος Σύρος τραυματίστηκαν στα πόδια και χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τις δυνάμεις επιβολής της τάξης ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους πυροβολισμούς από ένα γειτονικό κτίριο. Κατόπιν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα του δράστη και κατέσχεσαν το όπλο και τις σφαίρες.

Η αστυνομία επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα κίνητρά της ενέργειάς του ήταν πολιτικά και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη, αλλά ανακρίθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών.

Το 2015 καταγράφηκαν στη Γερμανία 177 επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έναντι μόλις 26 έναν χρόνο νωρίτερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM