Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ

Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ Facebook Twitter
Pixabay
0

Σε δύο ασυνήθιστες προσθήκες στο δυναμικό της προχώρησε η Ρίβερ Πλέιτ: δύο γεράκια που έφεραν οι άνθρωποι του συλλόγου για να τρομάζουν όσα πουλιά πλησιάζουν στον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Οι «εκατομμυριούχοι» της Αργεντινής επέστρεψαν τον Φεβουάριο στο «Μονουμεντάλ», ύστερα από έργα ανακαίνισης του σταδίου, τα οποία κράτησαν επτά μήνες.

Μεταξύ των έργων, ήταν και το στρώσιμο νέου χλοοτάπητα αλλά περιστέρια έτρωγαν σπόρους χόρτου, με αποτέλεσμα να κάνουν ζημιά στην ποιότητα του χλοοτάπητα του γηπέδου, στο οποίο και η εθνική Αργεντινής δίνει πολλούς από τους εντός έδρας αγώνες της.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος κατέφυγε τελικά στα γεράκια, με την ελπίδα πως θα προστατεύσουν το γήπεδο από ανεπιθύμητους, φτερωτούς επισκέπτες. 

Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ Facebook Twitter
Pixabay
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM