«Γαμη@@@ε Πούτιν»: Ρώσοι συνταγματάρχες έβρισαν τον Ρώσο πρόεδρο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 «Γαμη@@@ε Πούτιν»: Ρώσοι συνταγματάρχες έβρισαν τον Ρώσο πρόεδρο για τον πόλεμο στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Δύο υψηλόβαθμοι Ρώσοι συνταγματάρχες φέρεται να  αποκαλούν τον Βλαντίμιρ Πούτιν «γαμη@@@νο», θρηνώντας για τους θανάτους χιλιάδων στρατιωτών,

Σε υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία τους, που αποκαλύπτει το ουκρανική υπηρεσία του Radio Free Europe, ο συνταγματάρχης Maksin Vlasov και ο συνταγματάρχης Vitaly Kovtun  ακούγονται να βρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο αλλά και τον Σεργκέι Σοϊγκού για τις αποτυχίες στην Ουκρανία.

«Ένας γαμη@@@νος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή στο Κίεβο. Γιατί δεν έπεσε. Να πάρει, δεν το καταλαβαίνω, είσαι γαμη@@@νος γαμ@@όλη Πούτιν», ακούγεται να λέει ο Kovtun. «Γιατί δεν έπεσε πύραυλος στο Κίεβο… Κάτι δεν έγινε σωστά», είπε ο Kovtun σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Γιατί δεν πέταξε ένας πύραυλος στο Κίεβο… κάτι δεν έγινε με σωστά».

Η κλήση, η οποία δημοσιεύτηκε από την ουκρανική υπηρεσία του Radio Free Europe, φέρεται να έγινε στις 14 Απριλίου ή κοντά σε αυτή την ημέρα. Το Radio Free Europe χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι δύο Ρώσοι τα έβαλαν και με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, με τον Vlasov να τον χαρακτηρίζει «ανίκανο»

Ο Kovtun φέρεται να είπε, επίσης: «Ο Σοιγκού είναι γαμη@@@νος».

Το δίδυμο φέρεται να επικρίνει τη γραμμή της Μόσχας ότι ο πόλεμος είναι μια προσπάθεια απελευθέρωσης της Ουκρανίας από τους Νεοναζί, ενώ εξαπέλυσε τα «πυρά» του και προς τον Ρώσο στρατηγό Dvornikov.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται επίσης ότι επέκριναν τη χαμηλή αμοιβή για τα στρατεύματα, τα οποία λαμβάνουν 30.000 ρούβλια κάθε μήνα, ή περίπου 480 δολάρια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM