Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα -Πυροβόλησαν τον δράστη

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα -Πυροβόλησαν τον δράστη Facebook Twitter
Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στη Γαλλία
0

Ένας άνδρας έκανε επίθεση με μαχαίρι, σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Dieuze, στην βορειοανατολική Γαλλία.

Ο δράστης πρόλαβε να τραυματίσει στο χέρι έναν αστυνομικό, με το μαχαίρι. Ο αστυνομικός έριξε δακρυγόνο και αμέσως μετά πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντας τον δράστη στην κοιλιά, σύμφωνα με πληροφορίες του RT.

Ακόμη δεν έχει γίνει σαφές το κίνητρο του δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή έγινε επίθεση με μαχαίρι τόσο στο Λονδίνο, όσο και στη Γάνδη. Και στις δύο περιπτώσεις η εν λόγω επιθέσεις έγιναν σε κεντρικούς δρόμους. Στο Λονδίνο, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν στον δράστη. Στη Γάνδη την επίθεση έκανε γυναίκα, που τραυμάτισε 2 ελαφρά, προτού την εξουδετερώσουν οι αστυνομικοί πυροβολώντας την στο χέρι.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM