Φύτεψε 1,2 εκατ. ηλιοτρόπια για να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του

Φύτεψε 1,2 εκατ. ηλιοτρόπια για να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένας αγρότης στο Κάνσας φύτεψε  1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια για να γιορτάσει την 50η επέτειο γάμου με την σύζυγό του.

Το KAKE-TV News μίλησε με τον αγρότη Lee Wilson, ο οποίος «θυσίασε» 80 στρέμματα καλλιέργειας για να κάνει στη σύζυγό του ένα δώρο που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όπως είπε ο ίδιος φύτεψε περίπου 1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια, τα οποία και κράτησε μυστικό για τρεις μήνες από τον Μάιο, για να την κάνει ένα μοναδικό δώρο στη σύζυγό του για την επέτειό τους.

«Με έκανε να νιώσω πολύ ξεχωριστή», είπε η Renee στο KAKE-TV. «Δεν θα μπορούσε να μου κάνει πιο τέλειο δώρο επετείου».

Δεκάδες άνθρωποι από τις γύρω περιοχές σπεύδουν για να βγάλουν φωτογραφίες στην πόλη Pratt στο Κάνσας και να απαθανατίσουν τα εκατομμύρια ηλιοτρόπια που φύτεψε για την σύζυγό του ο Lee Wilson. Τ ζευγάρι είχε επέτειο τον Αύγουστο αλλά μόλις πρόσφατα έγινε γνωστή η κίνηση του Lee Wilson.

Με πληροφορίες του KAKE-TV

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ