Φωτιά στην Χαβάη: Drone καταγράφει εικόνες απόλυτης καταστροφής

Φωτιά στην Χαβάη: Drone καταγράφει εικόνες απόλυτης καταστροφής Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Σοκαριστικές εικόνες καταστροφής κατέγραψε από ψηλά ένα drone στην πόλη Λαχάινα του νησιού Μάουι της Χαβάης μετά τις καταστροφικές φωτιές που σάρωσαν την περιοχή.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, εκτεταμένα μπλοκ κατοικιών έχουν γίνει στάχτη ενώ σε πολλές περιοχές η φωτιά δείχνει να έφτασε μέχρι τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον τελευταίο τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 93 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στο Μάουι. Την ίδια ώρα, εκφράζονται έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που οι αρχές χειρίστηκαν α από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές στην πρόσφατη ιστορία του αμερικανικού αρχιπελάγους.

«Καταστράφηκαν όλα, όλα. Η καρδιά μου ραγίζει», λέει ο 80χρονος Άντονι Γκαρσία, που επέλεξε την Λαχάινα ως τόπο κατοικίας εδώ και 30 χρόνια. Γύρω του, οι επιζήσαντες ψάχνουν στις στάχτες με την ελπίδα να βρουν φωτογραφίες ή αντικείμενα.

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM