Φλόριντα: Έγκυος έδωσε φιλοδώρημα 2$ για μία πίτσα και η οδηγός ντελίβερι τη μαχαίρωσε

Φλόριντα: Έγκυος έδωσε φιλοδώρημα 2$ για μία πίτσα και η οδηγός ντελίβερι τη μαχαίρωσε Facebook Twitter
Φωτογραφία: Osceola County Sheriff's Office
0

Μία γυναίκα οδηγός ντελίβερι μαχαίρωσε 14 φορές μία έγκυο που παρήγγειλε πίτσα στη Φλόριντα, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν δυσαρεστημένη για το φιλοδώρημα των 2$ που της άφησε.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για βοήθεια στις 22 Δεκεμβρίου, έφτασαν και εντόπισαν ένα θύμα, τη Μελίντα Ιριζάρι, η οποία είχε υποστεί πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για ρήξη πνεύμονα και υπέστη τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, τα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Η Ιριζάρι είναι αυτή τη στιγμή σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Osceola σε μια ενημέρωση στο Facebook.

Οι αρχές αναγνώρισαν την 22χρονη Μπριάνα Αλβέλο ως την οδηγό και ύποπτη για την υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι η Ιριάρι έκανε μια παραγγελία στο Marcos Pizza Shop και 30 λεπτά αργότερα η ύποπτη, που πιστεύεται ότι ήταν η Αλβέλο, έφτασε στο μοτέλ με την παραγγελία, η οποία είχε κόστος συνολικά 33,10 $.

Η Ιριζάρι έδωσε στην ύποπτη ένα χαρτονόμισμα 50 $ και ζήτησε ρέστα, ωστόσο, η οδηγός της είπε ότι ήταν πολιτική του καταστήματος να μην παρέχει ρέστα, ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

Αφού βρήκε ψιλά για να εκπληρώσει την παραγγελία, η Ιριζάρι κατέληξε να δώσει φιλοδώρημα 2 $. Μετά το περιστατικό, είπε στους αστυνομικούς ότι τότε, η οδηγός «γούρλωσε τα μάτια της και έφυγε χωρίς να πει τίποτα», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Φλόριντα: Έγκυος έδωσε φιλοδώρημα 2$ για μία πίτσα και η οδηγός ντελίβερι τη μαχαίρωσε Facebook Twitter
Φωτογραφία: Osceola County Sheriff's Office

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Αλβέλο επέστρεψε αργότερα στο δωμάτιο του μοτέλ του θύματος με έναν άγνωστο άνδρα ύποπτο -- ο οποίος ήταν οπλισμένος με πυροβόλο όπλο -- και «βίαια μπήκε στο δωμάτιο».

Η Αλβέλο, που ήταν οπλισμένη με μαχαίρι, επιτέθηκε στο θύμα και το μαχαίρωσε 14 φορές, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Η αστυνομία λέει ότι αντικείμενα αφαιρέθηκαν και από το δωμάτιο του μοτέλ κατά την εισβολή.

Η δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για την εισβολή με πυροβόλο όπλο, απόπειρα δολοφονίας, απαγωγής και σοβαρών παραβιάσεων επίθεσης.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο άγνωστος άνδρας ύποπτος είναι ακόμα ελεύθερος και ζητούν από όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία.

Φλόριντα: Έγκυος έδωσε φιλοδώρημα 2$ για μία πίτσα και η οδηγός ντελίβερι τη μαχαίρωσε Facebook Twitter
Φωτογραφία: Osceola County Sheriff's Office

Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM