Έζησε σε αναπηρικό αμαξίδιο 11 χρόνια, αλλά περπάτησε για να παντρευτεί τον άντρα που αγαπά

0

Οι γιατροί είχαν εξηγήσει τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της, ότι οι πιθανότητες να περπατήσει ξανά ήταν εναντίον της: πριν από 11 χρόνια η 24χρονη Jessica Taylor διαγνώσθηκε με μία μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα και από τότε σταδιακά καθηλώθηκε στο κρεβάτι. Πριν βρεθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσε τα σπορ, ένα ζωηρό παιδί, όπως όλα της ηλικίας της. Όλο αυτό δεν την εμπόδισε να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και να δεχθεί την πρόταση γάμου. Στον γάμο της, όμως, είχε ορκιστεί να είναι όρθια. Χρειάστηκε τεράστια υπομονή -και αντοχή στον πόνο-, αμέτρητες ώρες φυσιοθεραπείας και μεγάλη πίστη στις δυνάμεις της, για να φτάσει στην εκκλησία και να διασχίσει αυτή τη μικρή απόσταση -τεράστια για τη δική της κατάσταση- μέχρι το ιερό, για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Οι στιγμές αυτών των λίγων βημάτων ήταν πραγματικά συγκινητικές και για την ίδια τη νεαρή γυναίκα και για όλη την οικογένεια της που χρόνια τώρα βιώνει τον προσωπικό της αγώνα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που «γδέρνει» την πολιτική του εικόνα;

Διεθνή / Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που φθείρει την πολιτική του εικόνα;

Οι πραγματικοί λόγοι της οργής των Γάλλων, τα ποσά των συντάξεων που θα λαμβάνουν μετά τη μεταρρύθμιση και η εμπλοκή του... Μπραντ Πιτ στην κουβέντα για το γαλλικό συνταξιοδοτικό.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Κωνσταντίνος Φίλης: «Οι νέοι ψηφοφόροι γυρίζουν την πλάτη στον Ερντογάν»

Διεθνή / Εκλογές στην Τουρκία: Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα από το αποτέλεσμα;

Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων και διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Φίλης σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των τουρκικών εκλογών.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ