Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε»

Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε» Facebook Twitter
0

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Hollywood Issue 2022 του Vanity Fair με ένα αμφιλεγόμενο ρούχο της πολυσυζητημένης ανοιξιάτικης συλλογής της Miu Miu, που παραπέμπει σε μαθητική στολή.

Η 54χρονη ηθοποιός ποζάρει με μια μίνι φούστα, που σε πολλούς θύμισε περισσότερο ζώνη -αν και έχει ζώνη- με ένα ασορτί τοπ, το οποίο αφήνει εντελώς ακάλυπτη την κοιλιά της. Το σύνολο, που επιμελήθηκε η Βρετανίδα στυλίστρια Κέιτι Γκραντ, ολοκληρώνεται με κάλτσες ως το γόνατο και μυτερά loafers. 

Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε» Facebook Twitter

Ωστόσο οι αναγνώστες του περιοδικού δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με την εμφάνιση της αγαπημένης τους σταρ, που μοιάζει βγαλμένη από το βιντεοκλίπ «Baby One More Time» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, υποψήφια για Όσκαρ. Γιατί είναι ντυμένη σαν μαθήτρια; Δεν είναι ωραίο», σχολίασε κάποιος χρήστης στην σχετική ανάρτηση του Vanity Fair στο Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω το κόνσεπτ πίσω από αυτό… γιατί δεν το καταλαβαίνω».

«Η Νικόλ Κίντμαν είναι απίστευτη, αλλά αυτό το στιλ είναι απαίσιο. Είμαι σοκαρισμένη που συμφώνησε», είπε ένας τρίτος, ενώ κάποιος άλλος αναρωτήθηκε, «Ποιος σκέφτηκε ότι αυτή ήταν καλή ιδέα;», με τα σχόλια σε γενικές γραμμές να κινούνται μεταξύ «φρικτής» και «χάλι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζ.Ντ. Βανς

Διεθνή / Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζέι Ντι Βανς

Ο Έλον Μασκ φαίνεται να παγώνει τα σχέδιά του για τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ, φοβούμενος ρήξη με τους Ρεπουμπλικανούς. Αντίθετα, σκέφτεται να στηρίξει τον αντιπρόεδρο JD Vance για τις εκλογές του 2028.
LIFO NEWSROOM
Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Διεθνή / Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Ευχαριστούμε που ήρθατε μετά από εκείνο το φιάσκο, αλλά όταν η ζωή σου πετά λεμόνια, να τα κάνεις λεμονάδα, είπε σε συναυλία των Coldplay αναφερόμενος σε όσα έγιναν τον Ιούλιο στη Βοστώνη
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για ΝΑΤΟϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς φυσικά Αμερικανούς στρατιώτες

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για ΝΑΤΟϊκού τύπου δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς Αμερικανούς στρατιώτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει ευρωπαϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία μετά από πιθανή ειρηνευτική συμφωνία - Οι ΗΠΑ εξετάζουν παροχή αεροπορικής υποστήριξης, αποκλείοντας όμως την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων
LIFO NEWSROOM