Eurovision 2021: O frontman των Ιταλών νικητών διαψεύδει τις φήμες για χρήση ναρκωτικών κατά τη live μετάδοση [ΒΙΝΤΕΟ]

Eurovision 2021: O frontman των Ιταλών νικητών διαψεύδει τις φήμες για χρήση ναρκωτικών κατά τη live μετάδοση [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
EPA
0

Ο Damiano David, o frontman των Ιταλών Måneskin, που κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision 2021, το βράδυ του Σαββάτου κλήθηκε να απαντήσει εάν έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, κατά την συνέντευξη Τύπου, για το εάν έκανε όντως χρήση κοκαΐνης, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός.

«Όχι δεν παίρνω ναρκωτικά.» είπε χαρακτηριστικά. «Ο Thomas (ο κιθαρίστας Thomas Raggi) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν παίρνω ναρκωτικά, παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό» είπε αιτιολογώντας την κίνησή του σε κάποια πλάνα που μεταδόθηκαν και έγιναν η αφορμή για όλη αυτήν την φημολογία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν σε πλάνα κατά τη ζωντανή μετάδοση, ο τραγουδιστής της μπάντας φάνηκε να σκύβει πάνω από το τραπέζι. Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να κάνουν λόγο για χρήση ναρκωτικών.

Τα νέα (φυσικά) διαδόθηκαν άμεσα και ο δημοσιογράφος με τη σειρά του, έσπευσε να ρωτήσει ευθέως τον τραγουδιστή κατά την συνέντευξη τύπου, στην ολοκλήρωση της βραδιάς. 

Η μπάντα ανάρτησε και σχετική ανακοίνωση στο Instagram.

«Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι για τον Damiano, ότι παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά ενάντια στα ναρκωτικά και δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να υποβληθούμε σε τεστ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.

»Είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μουσική μας και χαιρόμαστε τόσο με τη νίκη μας στη Eurovison και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι μας υποστήριξαν. Το Rock n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε» ανέφερε η μπάντα.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που ανάρτησαν το στιγμιότυπο στο Twitter.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM