Έτσι είναι τα Χριστούγεννα στη Βραζιλία

Έτσι είναι τα Χριστούγεννα στη Βραζιλία Facebook Twitter
EPA/ANTONIO LACERDA
0

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 28 Δεκεμβρίου και στην Ελλάδα να προετοιμαζόμαστε για μια λευκή Πρωτοχρονιά, αλλά στην άλλη άκρη του πλανήτη γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα στην παραλία. Στην Ιπανέμα, τη θρυλική παραλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλίας οι ακτές είναι γεμάτες κόσμο καθώς σήμερα το θερμόμετρο δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου. Aυτό το Σαββατοκύριακο πάνω από 2 εκατ. επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν την ακόμη πιο διάσημη παραλία της Κοπακαμπάνα για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς με την κορύφωση των εκδηλώσεων να γίνεται το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως ο καιρός θα διατηρηθεί θερμός και ηλιόλουστος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM