Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων, ενώ τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν νεκρό.  

Νωρίτερα είχε ρίξει το βαν που οδηγούσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος. 

Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αντιμετωπίζει την επίθεση ως τρομοκρατική και πρόσθεσε ότι αξιολογεί εκ νέου την ασφάλεια των επερχόμενων δημόσιων εκδηλώσεων υπό το φως της επίθεσης αυτής.

Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν έναν άνθρωπο να επιτίθεται με μαχαίρι σε δύο αστυνομικούς. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πυροβολούν τον άντρα. 

Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ η αστυνομία της πολιτείας της Βικτόρια λέει πως ο δράστης έχει ακινητοποιηθεί και συλληφθεί. Είναι τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση. Τις πρώτες βοήθειες δέχονται οι τραυματίες. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM