Επιθέσεις στον Κόλπο του Ομάν: Στο Ντουμπάι το πλήρωμα του νορβηγικού τάνκερ

Επιθέσεις στον Κόλπο του Ομάν: Στο Ντουμπάι το πλήρωμα του νορβηγικού τάνκερ Facebook Twitter
0

Τα μέλη του πληρώματος του τάνκερ Front Altair, ενός από τα δύο τάνκερ που δέχθηκαν επίθεση αυτήν την εβδομάδα στον Κόλπο του Ομάν, έφθασαν στο Ντουμπάι αεροπορικώς, ανακοίνωσε σήμερα από τη νορβηγική διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου Frontline.

«Και τα 23 μέλη του πληρώματος του τάνκερ αναχώρησαν από το Ιράν, από το αεροδρόμιο Μπαντάρ Αμπάς, και έφθασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 1930 ώρα Ελλάδας» σημειώνεται σε μια ανακοίνωση.

Εκπρόσωπος τύπου της Frontline είπε στο Reuters ότι οι ιρανικές αρχές φρόντισαν το πλήρωμα, καταγωγής από τη Ρωσία, τις Φιλιππίνες και τη Γεωργία. Οι περισσότεροι έφυγαν αεροπορικώς για τις πατρίδες τους αμέσως μετά την άφιξή τους στο Ντουμπάι, ενώ οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν αύριο.

Την ίδια ώρα, η Frontline γνωστοποίησε ότι ένα ρυμουλκό προσέγγισε το Front Altair σήμερα το απόγευμα και μια ομάδα ειδικών θα επιθεωρήσει την κατάστασή του και τις ζημιές που υπέστη. Το Front Altair έπιασε φωτιά μετά την επίθεση, η οποία κατασβέστηκε στη συνέχεια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM