ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Έκθεση από το Πεντάγωνο για τα UFO έχει λεπτομέρειες που θα είναι «δύσκολο να εξηγηθούν», λέει πρώην αξιωματούχος

Έκθεση από το Πεντάγωνο για τα UFO έχει λεπτομέρειες που θα είναι «δύσκολο να εξηγηθούν», λέει πρώην αξιωματούχος Facebook Twitter
Pixabay
0

Πρώην ανώτερος αξιωματούχος των εθνικών μυστικών υπηρεσιών υπαινίχθηκε ότι μια επερχόμενη κυβερνητική έκθεση για τα UFO θα περιλαμβάνει πληροφορίες, που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν.

Οι Αμερικανοί πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και αρκετοί δορυφόροι έχουν καταγράψει «πολλές περισσότερες» εμφανίσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων ή UFO, από ό, τι έχει δημοσιοποιηθεί, δήλωσε ο πρώην διευθυντής πληροφοριών του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ.

«Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για μερικά από τα πράγματα που έχουμε δει και όταν αυτές οι πληροφορίες αποχαρακτηριστούν, θα μπορέσω να μιλήσω λίγο περισσότερο γι 'αυτό», σημείωσε.

Ερωτηθείς στο Fox News σχετικά με μια επικείμενη κυβερνητική έκθεση για «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα», ο Ρατκλιφ είπε ότι η έκθεση θα τεκμηριώσει προηγουμένως άγνωστα θεάματα από «όλον τον κόσμο.

«Ειλικρινά, υπάρχουν πολύ περισσότερες εμφανίσεις (UFO) από ό, τι έχει δημοσιοποιηθεί», είπε. «Και όταν μιλάμε για θεάσεις, δεν είναι μόνο ένας πιλότος ή ένας δορυφόρος ή κάποια συλλογή πληροφοριών. Συνήθως, έχουμε πολλούς αισθητήρες που λαμβάνουν αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε.

Σημείωσε δε, ότι τα στοιχεία, τα οποία είναι δύσκολο να εξηγηθούν σε αυτές τις άγνωστες θεάσεις, περιλαμβάνουν κινήσεις που είναι δύσκολο να αναπαραχθούν καθώς, π.χ κάποια ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να δημιουργηθεί ηχητική έκρηξη.

Η έκθεση των UFO αναμένεται να δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο έως τις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με τη ρήτρα που υπέγραψε ο Τραμπ πριν αποχωρήσει από το προεδρικό αξίωμα.

Ο Ράτκλιφ υπηρέτησε περίπου οκτώ μήνες ως διευθυντής εθνικών πληροφοριών στο τέλος της θητείας του πρώην Αμερικανού Προέδρου. «Στην πραγματικότητα ήθελα να βγάλω αυτές τις πληροφορίες και να τις αποχαρακτηρίσω πριν φύγω από το γραφείο», είπε ο Ράτκλιφ, «αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε σε μια αταξινόμητη μορφή για την οποία δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε».

Η επικείμενη έκθεση θα εκδοθεί από το υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Όταν αναγνωρίζεται ένα μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο, είπε ο Ράτκλιφ, οι αναλυτές προσπαθούν να το εξηγήσουν ως πιθανή καιρική διαταραχή ή άλλο θέαμα ρουτίνας.

«Πάντα ψάχνουμε μια εύλογη εξήγηση», είπε. «Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι λίγο πιο μπροστά από αυτό που νομίζαμε. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις» είπε.

«Εν ολίγοις, πράγματα που παρατηρούμε είναι δύσκολο να εξηγηθούν - και στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά από αυτά - και νομίζω ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί και θα παρουσιαστούν με τρόπο που θα δουν οι Αμερικανοί.»

Ερωτηθείς, για το που εντοπίστηκαν αυτά τα μη αναγνωρισμένα φαινόμενα, ο Ράτκλιφ απάντησε: «στην πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο. Υπήρξαν περιστατικά σε όλο τον κόσμο. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του FOXNews/USAToday/Guardian

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ