Εντ Σίραν: Έκανε εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία παιδικής ορχήστρας

Εντ Σίραν: Έκανε εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία παιδικής ορχήστρας Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μια εμφάνιση-έκπληξη κατά τη διάρκεια συναυλίας της παιδικής ορχήστρας του «Boston Music Project» έκανε ο Βρετανός τραγουδιστής, Εντ Σίραν

Συγκεκριμένα, ο Εντ Σίραν επισκέφθηκε το «Tobin Community Center» στη Βοστώνη και μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με μικρούς μουσικούς το πρωί της Κυριακής, πριν ξεκινήσει τη δική του συναυλία στο στάδιο Gillette της Μασαχουσέτης αργότερα το ίδιο βράδυ. O Σίραν πραγματοποιεί την πρώτη του περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram έγραψε: «Πρωινό ρεπό στη Βοστώνη και έτσι πήγα να κάνω έκπληξη σε αυτό το παιδικό μουσικό συγκρότημα, ήταν τόσο διασκεδαστικό». 

Στο βίντεο ο Σίραν ερμηνεύει τα τραγούδια «The Hills of Aberfeldy» και «Εyes Closed», λέγοντας στα παιδιά: «Είστε φανταστικοί. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να παίξω μαζί σας». Στη συνέχεια πόζαρε με όλους τους μικρούς μουσικούς ενώ έβγαλε και selfies με μερικούς από τους θαυμαστές του.

«Έπαιξα με τον Εντ Σίραν, αυτό ήταν πολύ ωραίο. Πέρασα πολύ καλά. Μου έδωσε μια πολύ ωραία κιθάρα και την υπέγραψε», είπε ένα από τα παιδιά κρατώντας μία υπογεγραμμένη από τον Σίραν κιθάρα.

«Ήταν τόσο ωραία. Μου αρέσει να παίζω με παιδιά που αρχίζουν να εμπνέονται από τη μουσική για πρώτη φορά, είναι υπέροχο. Φεύγω για το δεύτερο σόου στο Gillette και θα σας δω εκεί», είπε στο τέλος του βίντεο ο τραγουδιστής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Σάντσεθ της Ισπανίας έγινε ο πιο ασταθής φίλος του ΝΑΤΟ

Διεθνή / Πώς ο Σάντσεθ της Ισπανίας έγινε ο πιο ασταθής φίλος του ΝΑΤΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί την Ισπανία για «έλλειψη σεβασμού» προς το ΝΑΤΟ, απειλώντας με δασμούς, ενώ οι χώρες της βόρειας Ευρώπης ζητούν από τον Πέδρο Σάντσεθ να «πληρώσει το δίκαιο μερίδιό του» στην άμυνα της Ευρώπης
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΙΒΙΕ ΦΟΡ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΚΟΡΝΙ

Διεθνή / Πολιτική κρίση στη Γαλλία: Ο «φόρος Ζούκμαν» φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λεκορνί και δίνει πόντους στους Σοσιαλιστές

Οι Σοσιαλιστές ζητούν «φόρο Ζουκμάν» 2% στις μεγάλες περιουσίες. Ο Λεκορνί αντιμέτωπος με την πιο κρίσιμη πολιτική μάχη της πρωθυπουργίας του
LIFO NEWSROOM
Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά η δίκη για τη φονική φωτιά στο Κότσανι με τους 63 νεκρούς

Διεθνή / Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά η δίκη για τη φονική φωτιά στο Κότσανι με τους 63 νεκρούς

Στις 19 Νοεμβρίου αρχίζει η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο κλαμπ του Κότσανι στη Βόρεια Μακεδονία, όπου 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - Συνολικά 37 άτομα κατηγορούνται, ανάμεσά τους πρώην αξιωματούχοι
LIFO NEWSROOM