Ένοπλος εισέβαλε σε πολυκατάστημα Walmart στο Τέξας και κρατούσε όμηρους

Ένοπλος εισέβαλε σε πολυκατάστημα Walmart στο Τέξας και κρατούσε όμηρους Facebook Twitter
1


Ένοπλος που κρατούσε δύο ανθρώπους ομήρους μέσα σε ένα πολυκατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Αμαρίλο του Τέξας, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς, ενώ οι όμηροι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ανακοίνωσε πριν λίγο η αστυνομία.


Τον άνδρα πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων (SWAT) που μπήκαν στο κτίριο, ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε βίαιη ενέργεια που σχετίζεται με εργασιακές διαφορές.

Ένοπλος εισέβαλε σε πολυκατάστημα Walmart στο Τέξας και κρατούσε όμηρους Facebook Twitter


Ο ένοπλος πυροβόλησε μια φορά όταν εισήλθε στο κατάστημα και πήρε ομήρους δύο ανθρώπους. Κατόπιν μαζί με τους ομήρους του μπήκαν σε ένα γραφείο εντός του καταστήματος, δήλωσε ο Ντάνι Αλεξάντερ, ένας εκπρόσωπος τύπου του σερίφη της κομητείας Ράνταλ.


Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τον ύποπτο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

 

«Όλοι οι πελάτες και οι δυο μας συνεργάτες τους οποίους κράτησε ομήρους είναι καλά στην υγεία τους. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση και είμαστε ευγνώμονες για την άμεση ανταπόκριση των δυνάμεων επιβολής του νόμου» είπε η Ντέισα Μπάρνετ, μια εκπρόσωπος τύπου των Wal-Mart Stores.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ