Ένα δελτίο καιρού που πήγε πολύ στραβά: Προβλήθηκε κατά λάθος πορνό για 13 δευτερόλεπτα

Ένα δελτίο καιρού που πήγε πολύ στραβά: Προβλήθηκε… πορνό για 13 δευτερόλεπτα Facebook Twitter
0

Ένα ατυχές περιστατικό έμελλε να σημειωθεί κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Την ώρα η μετεωρολόγος του ειδησεογραφικού δικτύου KREM ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, στο basckround ξεκίνησε να προβάλλεται ένα βίντεο πορνό.

Οι τηλεθεατές, επί 13 δευτερόλεπτα, έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και η δημοσιογράφος Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν, καθώς φαίνεται πως δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

«Δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο»

Λίγη ώρα αργότερα από το ατυχές συμβάν, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε «συγγνώμη» για το ακατάλληλο θέαμα, ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα.

«Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM