ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Έλον Μασκ κατά Τζένιφερ Λόπεζ: Προειδοποίησε για τον Τραμπ αλλά όχι για τον Diddy

Έλον Μασκ κατά Τζένιφερ Λόπεζ: Προειδοποίησε για τον Τραμπ αλλά όχι για τον Diddy Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της μάχης των εκλογών στις ΗΠΑ, εναντίον της Τζένιφερ Λόπεζ καταφέρθηκε ο Έλον Μασκ, ο αφεντικό της Tesla και πιστός υποστηρικτής του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόαλντ Τραμπ, βάζοντας στο... κάδρο και τον Diddy, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εμφανίστηκε σε podcast, το οποίο μεταδόθηκε την παραμονή των εκλογών. 

Ο Μασκ ανέφερε το πόσοι πήγαν ενάντια στον Τραμπ, ενώ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι στη βιομηχανία της μουσικής ψυχαγωγίας έπρεπε να γνωρίζουν για την κακοποίηση παιδιών από τον Diddy. «Προειδοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον Τραμπ αλλά πόσους προειδοποίησε για τον Ντίντι;» αναρωτήθηκε, μιλώντας στο podcast ο μεγιστάνας της τεχνολογίας.

Η JLo, εμφανίστηκε σε προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι ο Τραμπ «είναι επικίνδυνος για κάθε Λατίνο». Αφορμή βρήκε ο Μασκ να σχολιάσει αυτή την τοποθέτηση, υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι η ίδια ήταν ζευγάρι με τον Diddy.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας και φωτιές σε Ισπανία και Τουρκία: Δεκάδες νεκροί, χιλιάδες εκκενώσεις

Διεθνή / Καύσωνας και φωτιές σε Ισπανία και Τουρκία: Δεκάδες νεκροί, χιλιάδες εκκενώσεις

Φονικές πυρκαγιές σαρώνουν Ισπανία, Τουρκία και Αλβανία, με δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες εκκενώσεις και ανυπολόγιστες καταστροφές - Υψηλές θερμοκρασίες και ξηρασία εντείνουν τον κίνδυνο
LIFO NEWSROOM
Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Διεθνή / Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Η πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ στον Βλαντίμιρ Πούτιν για συνάντηση στην Αλάσκα προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, καθώς μια συμφωνία που θα ευνοεί τη Μόσχα μπορεί να αποδυναμώσει την Ουκρανία και τη δυτική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM