Ελάφι πέρασε μέσα από το παρμπρίζ λεωφορείου- Μόλις άνοιξε η πόρτα, «αποβιβάστηκε»

Ελάφι πέρασε μέσα από το παρμπρίζ λεωφορείου- Μόλις άνοιξε η πόρτα, «αποβιβάστηκε» Facebook Twitter
0

Κάμερες λεωφορείου κατέγραψαν τη στιγμή που ένα ελάφι πέρασε μέσα από το παρμπρίζ του οχήματος και «προσγειώθηκε» δίπλα στην οδηγό. 

Η Αλίσα Σάτον οδηγούσε βράδυ το λεωφορείο, στην πόλη Λόουτον της Οκλαχόμα. Στο βίντεο το ελάφι φαίνεται να προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο τη στιγμή που περνά το όχημα, αλλά κάνει ένα άλμα και περνά μέσα από το παρμπρίζ. 

«Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν “όντως συνέβη αυτό;”», δήλωσε στο CNN η οδηγός. «Του μιλούσα, προσπαθούσα να το ηρεμήσω», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι σταμάτησε, για να κατεβάσει το ελάφι από το λεωφορείο. 

«Φοβόμουν ότι θα έτρεχε προς το πίσω μέρος- για να βγει από άλλο παράθυρο- και θα τραυματιζόταν», συμπλήρωσε. Έτσι, άνοιξε την πόρτα και το ελάφι αμέσως «αποβιβάστηκε» από το όχημα. Την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά δεν υπήρχαν επιβάτες στο λεωφορείο, ενώ η οδηγός δεν τραυματίστηκε.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM