Έφαγε 62 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά και κέρδισε για 16η φορά τον τίτλο

Έφαγε 62 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά και κέρδισε για 16η φορά τον τίτλο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Πρωταθλητής των χοτ ντογκ αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά ο Τζόι Τσεστνατ, καθώς κατάφερε να φάει 62 από αυτά μέσα σε δέκα λεπτά, δηλαδή σχεδόν ένα κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Ο 39χρονος Τζόι Τσεστνατ από την Ιντιάνα άφησε κατά πολύ πίσω τους αντιπάλους του και κέρδισε για 16η φορά - 7η φορά από το 2016 - τον διαγωνισμό με τα χοτ ντογκ που παραδοσιακά διεξάγεται κάθε 4η Ιουλίου.  Δεύτερος αναδείχτηκε ο Τζέφρι Έσπερ, με μόλις 49 χον ντογκ σε δέκα λεπτά. 

Πάντως, δεν έσπασε το ρεκόρ που κατέχει ο ίδιος ο Τζόι Τσεστναν. Η κακοκαιρία - που υπήρξε αφορμή να καθυστερήσει ο διαγωνισμός - δεν του επέτρεψε να σπάσει το φράγμα των 76 χοτ ντογκ.

Πριν ξεσπάσει η βροχή και οι αστραπές που καθυστέρησαν την έναρξη του διαγωνισμού των ανδρών, η Μίκι Σούντο κυριάρχησε στο event των γυναικών. Κατέκτησε τον 9ο τίτλο της καριέρας καταβροχθίζοντας 39,5 χοτ ντογκ. Έξι περισσότερα από την πιο κοντινή ανταγωνίστριά της.

Από το 2014, η Σούντο έχει νικήσει στο διαγωνισμό κάθε χρόνο με εξαίρεση το 2021 όταν απουσίασε επειδή ήταν έγκυος.

Με πληροφορίες από SkyNews


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM