«Έβρεξε λεφτά» στο Ντουμπάι

«Έβρεξε λεφτά» στο Ντουμπάι Facebook Twitter
2

«Έβρεξε λεφτά» στην κυριολεξία στο Ντουμπάι όπου οδηγοί άφησαν τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα στις 11 Φεβρουαρίου και οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την Telegraph πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα προορίζονταν για το ΑΤΜ κάποιας τράπεζας όμως λόγω της απροσεξίας ενός υπαλλήλου και του δυνατού ανέμου, τα χαρτονομίσματα αντί για το μηχάνημα κατέληξαν στο δρόμο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια